BLOGERKA MILIONIMA OTKRILA ŠTA KRIJE IZA SVOJIH SLIKA: Kejla ima jednu drugaricu, 99 odsto vremena je SAMA, a ovo je NJENA PRIČA!
Foto: Printscreen/Tik Tok

NIJE SVE KAKO IZGLEDA

BLOGERKA MILIONIMA OTKRILA ŠTA KRIJE IZA SVOJIH SLIKA: Kejla ima jednu drugaricu, 99 odsto vremena je SAMA, a ovo je NJENA PRIČA!

Žena -

Popularna blogerka iznenadila je publiku i otkrila kako izgleda njen stvaran život, onaj koji ne prikazuje na društvenim mrežama.

U snimku koji je Kejla na Tik Toku objavila kaže da joj je cilj da normalizuje nesigurnosti i mane koje svako ima, koliko god on na društvenim mrežama izgledao savršeno.

Kajli
foto: Printscreen/Tik Tok

- Ovo je samo podsetnik da nije sve onako kako se čini na društvenim mrežama - naglašava ona.

- Imam samo jednu drugaricu, iako sa mojih Tik Tok snimaka ne biste to pomislili i većina misli da imam ogroman krug prijatelja. Istina je da sam 99 odsto vremena sama. Dalje, zbog mog izgleda mnogi misle i da imam bogat ljubavni život. Istina je da imam nizak libido i da često imam periode kada ne želim intimne odnose - kaže ona u snimku.

- Iako često delim slike i snimke svog istreniranog tela, istina je da patim od telesne dismorfije, zbog čega mnogo vremena provodim brinući o "manama" na svom telu".

@kmalll6

#greenscreen Just a reminder that everyone has insecurities/ things they don’t talk about. Idea creds to @lucawhitaker3 ?

♬ romanticize that jealousy jealousy life - cynthia ??

Kurir.rs/Blic Zena/M.M.

Bonus video:

00:12

CECA ZAPEVALA NA PRIVATNOJ PROSLAVI I IZDOMINIRALA: Folk diva sva u CRNOM, zategnuta kao praćka, o njenom stajlingu svi BRUJE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track