JEDAN DEO KREVETA SKORO NIKO NE ČISTI, A TU SE SKUPLJAJU BAKTERIJE: Kad vidite šta je u pitanju, odmah ćete se latiti KRPE (VIDEO)
Foto: Profimedia

INFLUENSERKA DALA SAVET

JEDAN DEO KREVETA SKORO NIKO NE ČISTI, A TU SE SKUPLJAJU BAKTERIJE: Kad vidite šta je u pitanju, odmah ćete se latiti KRPE (VIDEO)

Žena -

Influenserka na Tiktoku podelila je nekoliko saveta za čišćenje uzglavlja kreveta, a otkrila i zašto je to potrebno raditi.

Čak 43 posto ispitanika pušta da se nakupi prljavština i prašina pa je Ebi podelila nekoliko korisnih saveta za njihovo uklanjanje.

Influencerka savetuje da prvo uklonite prašinu usisavačem, a nakon toga uzglavlje prebrišite razređenim deterdžentom za tkanine i poprskajte sprejem za čišćenje.

čišćenje, krevet
foto: Printscreen/Tiktok

Kako bi vaš krevet izgledao kao nov, osnivač i direktor jedne kompanije koja proizvodi krevete, Džontan Voren, podelio je još saveta.

"Tkanina na tapaciranim uzglavljima nudi idealne uslove za razmnožavanje nekoliko vrsta kožnih bakterija koje razgrađuju znoj na telu. Svesni smo bakterija koje se nalaze na posteljini, ali podaci pokazuju da jedna od tri osobe nikada nije očistila uzglavlje, što bi mogao biti veći izvor bakterija nego što mislimo", izjavio je.

Ako naiđete na mrlju koju usisavač ne može ukloniti, onda napravite sredstvo za čišćenje mešanjem mlake vode i male količine deterdženta. Nanesite ga na krpu i utrljajte u mrlju, a nakon toga pustite da se osuši i usisajte ostatke.

@cleanwithabbi

AD - Headboard clean with Time4Sleep ? ? @time4sleepuk on Instagram #fyp #cleantok #cleaningtiktok #cleanwithabbi

♬ BED - Joel Corry & RAYE & David Guetta

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track