KAD GOD MI PREDLOŽI NOVU IGRU U KREVETU SETIM SE NJENE PROŠLOSTI: Muškarac priznao šta mu leži na duši, ženi NE OPRAŠTA OVO!
Foto: Profimedia

ISPOVEST

KAD GOD MI PREDLOŽI NOVU IGRU U KREVETU SETIM SE NJENE PROŠLOSTI: Muškarac priznao šta mu leži na duši, ženi NE OPRAŠTA OVO!

Žena -

Ljubomorni muškarac (36) obratio se savetnici Deidre Sanders zbog problema u braku. Naime, svaki put kada njegova supruga želi novu s*ksualnu pozu, on pomisli kako je ona to radila sa svojim bivšim dečkom.

"S*ks pre braka u mojoj kulturi nije dobra stvar. Moja žena je priznala da je imala dečka pre nego što smo se venčali. Jako sam ljubomoran pa ih neprestano zamišljam zajedno", priznao je muškarac koji sa suprugom ima troje dece.

krevet, par, veza, brak, seks, intimni odnosi
foto: Profimedia

"Imamo sjajan s*ksualni život, ali kada predloži da isprobamo nešto novo, uvek pomislim: 'To je radila s bivšim'", napisao je u nastavku i dobio odgovor savetnice:

"Možda se osećaš nesrećno zbog ženine prošlosti, ali ona je odabrala tebe. Ti si onaj kojeg voli, s kim želi s*ks. Drugi muškarac je istorija. Svi imamo prošlost i to nas čini onime što smo danas. Svojoj deci duguješ da gledaš u vašu budućnost, a ne da se zadržavaš na njenoj prošlosti.

par, veza, brak, krevet, svađa
foto: Profimedia

Kurir.rs/TheSun

Bonus video:

01:07

TESTEROM PODELE ČOVEKA NA POLA! Mađioničarski trik koji već 100 godina ostavlja bez daha! (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track