BORKA SE KUNE U OVAJ NAPITAK OD GREJPA: Ubrzava metabolizam, izbacuje višak vode i skida kilograme kao od šale, a evo kako se PIJE
Foto: profimedia

savet

BORKA SE KUNE U OVAJ NAPITAK OD GREJPA: Ubrzava metabolizam, izbacuje višak vode i skida kilograme kao od šale, a evo kako se PIJE

Žena -

Leto je već uveliko došlo, i ako tragate za jednostavnim, efektnim i zdravim napitkom za mršavljenje, predlažemo vam da isprobate spoj peršuna, grejpfruta i vode, napitak za koji Borka Stojanović, praktičar fizioterapije, kaže da topi kilograme.

Ovaj napitak ubrzava metabolizam, izbacuje višak vode iz organizma, poboljšava cirkulaciju i topi masne naslage. Primetićete da češće odlazite u toalet, ali to ne treba da vas plaši jer je to reakcija tela na ovaj napitak, koja podrazumeva izbacivanje štetnih materija.

Za pripremu ovog napitka treba da koristite sveže listove peršuna koje možete da nađete u bilo kojoj bolje snabdevenoj prodavnici. Grejpfrut pre korišćenja obavezno operite u sodi bikarboni, ukoliko želite da ga koristite bez ljuštenja, zbog štetnih mikroorganizama koji se mogu naći na kori. Ili ako vam je jednostavnije, oljuštite ga i iseckajte na komadiće. Vodu bi trebalo da konzumirate svežu, ali flaširanu.

peršun
foto: Profimedia

Potrebno je:

20 listića peršuna, jedan crveni grejpfrut, 1 litar flaširane vode

Priprema:

U 1 litar mlake flaširane vode dodajte 20 svežih listića peršuna, poklopite i ostaviti da peršun odstoji u vodi 10 minuta. Nakon toga izvadite peršun iz vode i dodajte jedan ceo ceđeni ili na sitno iseckani grejpfrut.

Kako se pije

Deset dana zaredom, po jednu čašu pola sata pre svakog obroka ili 15 minuta nakon treninga na prazan želudac. Nakon deset dana napravite pauzu od sedam dana, pa nastavite da konzumirate napitak tri puta nedeljno dok ne primetite prve rezultate. Ovaj napitak jako dobro snabdeva organizam vitaminom C, A, B i E i odličan je antioksidans, kao i dobra podrška imunom sistemu.

Recept, Napitak, Grejpfrut, Stvar Ukusa
foto: Shutter

kurir.rs/ženablic

Bonus video:

00:17

ZA 12 MESECI SLEDILA OVIH 9 TRIKOVA ZA MRŠAVLJENJE I SKINULA VIŠAK SALA: Kilogrami sigurno idu dole ako ih se pridržavate (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja