ĆERKA (5) JE STALNO GOVORILA DA JE RUŽNA: Zbog jednog detalja na licu svi su je zadirkivali, a muž se NALJUTIO kad sam to UKLONILA
Foto: Profimedia

ISPOVEST

ĆERKA (5) JE STALNO GOVORILA DA JE RUŽNA: Zbog jednog detalja na licu svi su je zadirkivali, a muž se NALJUTIO kad sam to UKLONILA

Žena -

Jedna majka izdepilirala je guste obrve svojoj petogodišnjoj kćeri jer su je zadirkivali vršnjaci, što je njenog supruga razbesnelo.

Njena ćerka ima guste, tamne i spojene obrve koje su poprilično uočljive. Zbog pandemije koronavirusa, njena predškolska nastava odvijala se onlajn, što znači da je ostala deca nikad nisu maltretirala zbog izgleda. No, kada su joj rođaci došli u posetu, zadirkivali su je.

dadilja, majka i ćerka
foto: Profimedia

"Zvali su je raznim imenima, a moja ćerka sa samo pet godina već misli da je ružna. To mi je slomilo srce jer niko ne bi trebalo da misli da je ružan. Uveravam je da je prelepa i da ne sluša svoje rođake, ali i dalje to misli. Za nedelju dana kreće u vrtić i ne želim da se tamo maltretiranje pogorša pa sam joj juče izdepilirala obrve voskom. Nisam ih oblikovala, samo depilirala po sredini da ih odvojim", napisala je majka.

Njena ćerka bila je srećna, dok je suprug bio besan.

"Rekao je ćerki da je lepa, ali nakon toga smo se strašno posvađali. Smatra da je grozno od mene što sam svoju petogodišnju kći podvrgla standardima lepote i da je tako mladu teram na tretmane, umesto da joj kažem da je lepa takva kakva je", istakla je ona, pa iako razume stav svog supruga, kći joj je rekla da više ne želi spojene obrve.

Ona je savet potražila na mrežama, a mnogi korisnici su joj poručili da je učinila pravu stvar. Neki od njih podelili su sopstvena iskustva sa sličnim problemima.

"Kao žena koja je predugo imala brkove, znam da tvoj suprug ne razume kako dlake deluju na žene i devojčice", napisala je jedna korisnica.

obrve, pinceta
foto: Profimedia

Kurir.rs/Reddit

Bonus video:

01:31

lubenica

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track