KLOI (27) IMA 8 DECE I SVE IH JE ZAČELA PRIRODNIM PUTEM: Evo kako izgleda njihova večernja rutina, UMORIĆETE SE dok gledate! VIDEO
Foto: Printscreen/Instagram/chloeandbeans

MLADA MAMA

KLOI (27) IMA 8 DECE I SVE IH JE ZAČELA PRIRODNIM PUTEM: Evo kako izgleda njihova večernja rutina, UMORIĆETE SE dok gledate! VIDEO

Žena -

Australijanka Kloi Danstan (27) i njen suprug Roan imaju osomoro dece. Naime, oni su dobili su prvo troje dece, pa onda trojke i blizance.

Trebalo je dosta vremena da se prilagode i da nauče kako da organizuju život tako velike porodice. Ova mlada mama, koja je svu decu začela prirodnim putem, na društvenoj mreži Jutjub redovno objavljuje detalje iz privatnog života. Najveći deo prihoda ostvaruju zahvaljujući pratiocima na društvenim mrežama.

Tako je u jednom videu otkrila da im pripreme za večeru i odlazak na spavanje počinju već u 16:30, jer joj je potrebno dosta vremena kako bi spremila hranu, nahranila svu decu i uskladila ostale obaveze.

- U poslednje vreme starija deca su počela da mi pomažu i to mi olakšava posao - ispričala je Kloi.

Kad završi sa kuvanjem, deca večeraju, pa nešto pre 20 sati sledi kupanje i pranje zubića, a onda sva deca idu u krevet i sledi čitanje priča.

Kada je rodila prvo dete Kloi je počela da kupuje knjige i slikovnice, a kako tvrdi sada ih ima više od 1.000, pa deca često pre odlaska u krevet biraju koju priču će im roditelji čitati.

Ova mlada mama kaže da joj je spremanje dece za krevet sve lakše pada, jer sada već i trojke znaju same da se presvuku u pidžame, a ujutro se same oblače.

- Moram da budem iskrena i da kažem da s godina postaje lakše. Deca rastu, znaju da urade dosta stvari i prave društvo jedni drugima. Istina je da je teško uskladiti karijeru, brak i decu, ali ključ je u nesebičnosti i timskom radu. Najvažnije od svega je to što smo jedna zdrava, voljena i srećna porodica - zaključila je ova mama.

Kurir.rs/A.A./Life with Beans

Bonus video:

00:43

PESMA, OSMESI I ZAGRLJAJI! Evo kako su Vojin i Sloboda proslavili rođendane i sa kojim kolegama se glumac veselio! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track