ZBOG STAJLINGA OVE VRELE NEMICE U TRŽNI CENTAR DOŠLA JE POLICIJA! Emi ostala u šoku: Čuvar mi je prišao i izbacio me napolje! FOTO
Foto: Printscreen/Instagram

NEPRIJATNO

ZBOG STAJLINGA OVE VRELE NEMICE U TRŽNI CENTAR DOŠLA JE POLICIJA! Emi ostala u šoku: Čuvar mi je prišao i izbacio me napolje! FOTO

Žena -

Influencerka Emi Ras (22) tvrdi da je izbačena iz šoping centra u Dubaiju jer je izgledala "previše seksi".

Prie nego što je zamoljena da napusti trgovačku zonu, zvezda rijalitija objavila je status o tom popularnom mestu za odmor u kojem je napisala da je Dubai "velika zemlja s toliko luksuza, sve u zlatu, kao da je stvoren za nju".

Međutim, Dubai nije imao isto mišljenje o njoj nakon što je video jedno od njenih golišavih izdanja kada je otišla u kupovinu u lokalni tržni centar. Čuvari su devojci navodno rekli da je njen modni stajling previše eksplicitan za njihove standarde.

Novine "Bild" izvestile su da je Ras pre odlaska obukla kratak sjajni top i mini suknju. Prema njenim rečima, ta je kombinacija bila opravdana jer je Dubai tada merio 41 stepen, što ona nije mogla da podnese.

"Odjednom mi je prišao čuvar i potpuno zadihan rekao da sam previše seksi i da ne mogu takva da idem kroz centar. Pretili su mi policijom. Izbacili su me i dobila sam pismenu opomenu."

Emi Ras
foto: Printscreen/Instagram

Pisano upozorenje o kojem govori influencerka bila je crna karta politike tržnog centra gde se navodi da odeća mora biti pristojna.

"Onda sam brzo kupila dugu majicu i obukla je. Prema mojim standardima, nisam mislila da je moj komplet bio previše seksi. Kada sam ušla u državu, policajac je čak flertovao sa mnom na aerodromu", kazala je devojka.

Kurir.rs/LADBible

Bonus video:

00:43

NINOVU ĆERKU PECNULI DA NIJE VIŠE PEVAČICA! Sandra Rešić ponovo ulazi u rijaliti i svima je odbrusila: Mogu da budem SVE! KURIR TV

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track