KAD SMO SE UPOZNALI BILA JE TAKO NEVINA! Muškarac ludi za BIVŠOM, a ona pristala na pomirenje pod UVRNUTIM uslovom!
Foto: Profimedia

ISPOVEST

KAD SMO SE UPOZNALI BILA JE TAKO NEVINA! Muškarac ludi za BIVŠOM, a ona pristala na pomirenje pod UVRNUTIM uslovom!

Žena -

Zbunjeni muškarac (26) tražio je pomoć savetnice za odnose kada je devojka pristala da se pomiri sa njim, ali pod veoma neobičnim uslovom.

"Nudi mi drugu šansu, ali samo ako nas njen kolega s kojim spava može gledati dok imamo odnose", napisao je muškarac.

Upoznali su se na zadnjoj godini fakulteta i zaljubili na prvi pogled. Veza im je postala komplikovana nakon diplome kada su se vratili u svoje rodne gradove i pokušali da održe odnos na daljinu. Iako su prekinuli pre godinu i po, mladić tvrdi da još uvek voli svoju bivšu devojku.

par, svađa, raskid, veza
foto: Profimedia

"Pre nekoliko mjeseci poslala mi je poruku iz vedra neba. Shvatio sam da još uvek imam snažne osećaje prema njoj, baš kao i ona. Dolazila je za vikend u London, gde živim, i pitala možemo li se naći. Ništa se nije promenilo. Razgovor je tekao prirodno i nismo mogli da sklonimo ruke jedno s drugog", napisao je on, pa dodao da je ipak nešto bilo drugačije:

"Imala je mnogo više samopouzdanja nego pre. Nekada smo imali intimne odnose s ugašenim svetlima i ispod pokrivača, ali ovoga puta bilo je savršeno - naš najbolji seks. Kasnije mi rekla da se 'ležerno' viđa s nekim s kim radi i da su počeli zajedno da idu u svingerske klubove. On je voajer koji uživa dok je gleda s drugim muškarcima", dodao je.

muškarac, tužan, patnja, tuga
foto: Profimedia

"Rekla je da joj samopouzdanje jako raste kada dva muškarca istovremeno žude za njom. Nisam mogao da verujem. Kada smo se upoznali bila je tako nevina. Spavala je sa samo jednim tipom pre toga. Očajnički je želim ponovno u životu, ali nisam voljan da je delim", požalio se mladić.

"Seks utroje često dovodi do ljubomore i može uništiti veze. Reci joj da više voliš nešto monogamnije. Ako ne može da pristane na to, vreme je da kreneš dalje. Tvoja bivša devojka s vremenom bi mogla da shvati da ova nova veza nije ono što traži i zna gde te može pronaći. Međutim, nemoj se nadati ovome, a umesto toga provodi vreme s prijateljima i porodicom", odgovorila mu je savetnica.

Prostitutka, novac, štikle
foto: Profimedia

Kurir.rs/K.Đ/TheSun

Bonus video:

02:52

SNIMAK SA JEDNE SVADBE KOMENTARIŠE CEO INTERNET: Muž je mrgud, pogledajte samo šta radi svojoj ženi! KAKVA JE ONA KRALJICA! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track