TREBA LI DA KAŽEM NJENOM MUŽU DA GA JE PREVARILA SA MNOM? Muškarac saznao bolnu istinu, sad traži SAVET! Devojka mu napravila HAOS
Foto: Profimedia

ISPOVEST

TREBA LI DA KAŽEM NJENOM MUŽU DA GA JE PREVARILA SA MNOM? Muškarac saznao bolnu istinu, sad traži SAVET! Devojka mu napravila HAOS

Žena -

Problem korisnika pod nadimkom "zmoyer32" koji je potražio savet na društvenim mrežama postao je viralan.

On je otkrio da je žena koju je povremeno viđao udata. Dok jedni tvrde da bi voleli da znaju da ih je neko prevario, drugi smatraju da bi trebalo da zaboravi na celu stvar jer će njegovo priznanje verovatno završiti fizičkim obračunom.

muškarac, prevara, afera
foto: Profimedia

"Treba li da kažem muškarcu da ga je njegova supruga prevarila sa mnom? Imam 24 godine i pre nekog vremena izlazio sam s dve godine starijom devojkom. Bili smo zajedno oko tri meseca, ali smo nakon vremena prekinuli. Par meseci kasnije ponovo smo počeli da pričamo i nastavili smo viđanje oko šest meseci. Saznao sam da je devojka bila verena još 2018. godine i da se udala prošle godine! Razgovarao sam s njom o tome i naravno rekao joj da se više ne možemo viđati. Rekao sam joj da mora da bude iskrena sa suprugom i kaže mu šta je učinila. Ne poznajem njenog supruga jer ne živimo blizu, ali znam kako se zove. Ona je rekla da će reći suprugu za prevaru, ali mislim da je slagala", pisao je muškarac, pa dodao:

"U prošlosti sam bio žrtva prevare i znam kako je biti na drugoj strani. Ja bih želeo da znam da sam na njegovom mestu. Ne znam koji je pravi način da to učinim." "Definitivno mu reci. On zaslužuje da zna. Sumnjam da si ti jedina osoba s kojom je imala aferu. Pošalji mu delove vaših razgovora kao dokaz", pisali su neki na stranici "Reddit", dok su ga drugi savetovali da ćuti.

preljuba, prevara, par, veza, intima, ljubav
foto: Profimedia

Kurir.rs/K.Đ/Zadovoljna.hr

Bonus video:

01:04

VELIKA ISPOVEST MILANČETA RADOSAVLJEVIĆA ZA KURIR: Ceo život sam svirao harmoniku PARALIZOVANIM šakama!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track