ISMEVAJU JE JER IMA DLAKE NA LICU: Sebi sam lepa i privlačna! Mesečno potroši 5.500 DINARA na BRIJAČE, a evo šta je UZROK! (VIDEO)
Foto: Printscreen/ TikTok/ thatgirlsare

SIGURNA JE U SEBE

ISMEVAJU JE JER IMA DLAKE NA LICU: Sebi sam lepa i privlačna! Mesečno potroši 5.500 DINARA na BRIJAČE, a evo šta je UZROK! (VIDEO)

Žena -

Jedna se žena nedavno je u svom TikTok videu obratila onima koji joj, kako kaže, zbog njenih tamnih dlačica na licu, stalno pišu uvredljive komentare.

Naime, ona je ispričala da joj je kao tinejdžerki dijagnostikovan sindrom policističnih jajnika, poremećaj hormonskog statusa organizma koji može uzrokovati preterano lučenje muških hormona.

- Imam policistične jajnike i telo mi proizvodi više muških hormona, pa imam i debele tamne dlačice po celom telu, čak i po licu - rekla je i dodala da je pokušala da ih se reši laserskim tretmanom kada je imala 18 godina, ali joj nije pomoglo, pa joj preostaje, kaže, samo brijanje.

- Prihvatila sam sebe takvu i mogu reći da sam srećna - istakla je, premda svaki dan mora da brije celo telo i mesečno za brijače izdvaja oko 40 funti, što je oko 5.500 dinara.

Iako dodaje, stalno pokušava da se reši neželjenih dlačica, naglašava i kako se zbog toga nikako ne smatra ružnom.

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

02:00

VOLELA BIH DA SNIMIN DUET SA MARIJOM ŠERIFOVIĆ! Mlada pevačica i influenserka priznala: Obožavam njene pesme

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track