NEMAM DRUGARICE JER ME NJIHOVI MUŽEVI ŽELE: Na Instagramu je prati gomila ljudi, a tvrdi da je USAMLJENA i to zbog izgleda! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/thisismoriahmills

zanimljivo

NEMAM DRUGARICE JER ME NJIHOVI MUŽEVI ŽELE: Na Instagramu je prati gomila ljudi, a tvrdi da je USAMLJENA i to zbog izgleda! (FOTO)

Žena -

Zvezda Instagrama, Morija Mils (27) iz Njujorka ispričala je kako nema drugarice, zato što svi njihovi partneri žele da budu sa njom.

- Sve žene imaju grupu prijateljica. Ja nemam čak ni samo jednu, iako to želim - kaže zvezda Instagrama i pevačica Morija Mils (27).

- Nemam nijednu drugaricu. Sve me izbegavaju jer me njihovi muževi žele - tvrdi ona.

- Na Instagramu me prati više od 100.000 ljudi, ali u realnosti sam veoma usamljena, a posebno mi fali žensko društvo. Uvek sam sama, nemam najbolju prijateljicu jer me većina žena osuđuje zbog mog izgleda, a i plaše se za svoje momke i muževe - kod njih sam svakako popularnija nego kod žena - kaže Morija.

- Ja sam veoma ljubazna i fina i čak i povučena, ali žene me zaobilaze zbog mog izgleda. Veoma greše, jer sam ja zapravo veoma skromna i povučena - kaže Morija, koja sebe predstavlja kao manekenku, ali i pevačicu.

- Zbog takve situacije, ja više ne verujem ljudima, posebno ženama. Naravno, nikad ne moram da budem zaista usamljena jer uvek postoji muškarac zainteresovan da provede malo vremena sa mnom - kaž Morija, prenosi "Mirror".

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

00:15

DARKO LAZIĆ KUPIO BARBARI POSEBAN POKLON: Pevačica nije krila koliko je SREĆNA, ovo im je upotpunilo ODNOS!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track