GODINAMA JE ČEKALA DA JE ZAPROSIM: Uradio sam najgoru moguću stvar, nije htela da izađe iz kupatila koliko je PLAKALA!
Foto: Profimedia

ISPOVEST

GODINAMA JE ČEKALA DA JE ZAPROSIM: Uradio sam najgoru moguću stvar, nije htela da izađe iz kupatila koliko je PLAKALA!

Žena -

Prosidba bi trebalo da bude jedan od najposebnijih trenutaka u nečijoj vezi, no jedan muškarac (35) naišao je na lavinu kritika jer je "zaprosio" devojku plastičnim prstenom dok je bio pijan.

U anonimnoj objavi otkrio je kako je u vezi pet godina, a poslednje tri godine devojka mu je nekoliko puta rekla da želi venčanje, na šta joj on uvek kaže: "Čekaj i dogodiće se jednog dana".

brak, veridba, prsten, tužan, muškarac
foto: Profimedia

Jedne noći napio se s prijateljima u gradu i osvojio je plastični prsten na arkadnoj igri.

"U svom pijanom stanju pomislio sam: 'Znate šta bi bila sjajna ideja? Kada bih se pravio da ću zaprositi devojku s ovim'. Prijatelji su se složili i umirali od smeha. Došao sam u ponoć i rekao joj da smesta i hitno izađe iz kreveta. Bila je zabrinuta i pitala me šta se dogodilo. Rekao sam joj da sedne na ivicu kreveta. Onda sam kleknuo na jedno koleno i pokazao joj užasni prsten, pitao je hoće li se udati za mene, nakon čega sam prasnuo u smeh", napisao je on.

No, nije dobio reakciju koju je očekivao. Devojka je bila uzrujana i pitala ga šali li se i otišla da plače u kupatilo.

brak, prosidba, veridba, prsten
foto: Profimedia

"Ona je plakala i govorila da ne može da veruje da mi je to smešno. 'Znaš koliko mi znači venčanje. Uništio si taj posebni trenutak prosidbom iz šale'. Pitao sam je kako zna da se radi o šali, a odgovorila mi je da mi je bolje da je šala s tim prstenom. Rekao sam joj da je u pravu, ali da je preterala. Onda sam legao u krevet i zaspao. Danas devojka stalno plače i govori mi da se rugam njoj i našoj vezi", dodao je.

"Ironično, uskoro sam planirao da je zaprosim", priznao je. Na kraju je pitao korisnike interneta da li je zaista pogrešio, a oni su ga brzo prizemljili.

"Nije preterala. Našalio si se s njenim osećajima. Verovatno plače jer zna šta sada treba da učini", jedan je od komentara.

devojka, suze, plakanje, tužna
foto: Profimedia

Kurir.rs/K.Đ/Reddit

Bonus video:

04:36

POTRESNA ISPOVEST VESNE ĐOGANI: Kumovi su je izvukli iz SIROTIŠTA, a zbog teškog detinjstva danas je BORBENA i USPEŠNA žena

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track