TVOJA BEBA IZGLEDA KAO SUMO RVAČ: Majka pobesnela kad je videla šta pišu ispod videa sa njenim detetom, pa im poručila OVO!
Foto: Profimedia

ISPOVEST

TVOJA BEBA IZGLEDA KAO SUMO RVAČ: Majka pobesnela kad je videla šta pišu ispod videa sa njenim detetom, pa im poručila OVO!

Žena -

Britanka Amara Brajan Braun doživela je vrlo neprijatno iskustvo kada su potpuni neznanci u komentarima na TikToku izvređali njenu bebu koja ma svega sedam meseci.

Naime, sve je počelo kada je ona objavila snimak u kom češlja kosu svoje male djevojčice Mia-Rae. Video je ubrzo postao viralan i imao je više od 2,3 miliona pogleda. Prve reakcije su bile pozitivne, ali onda su krenule kritike.

majka, beba, novorođenče
foto: Profimedia

"Prvo su rekli da ću joj oštetiti kosu pa su počeli da komentarišu njenu težinu. Ona je bucmasta beba, ali zdrava. No, ljudi su pisali komentare tipa: 'izgleda kao sumo borac' i nazivali je debelom", priča majka koju su takvi komentari potpunih stranaca, naravno, razbesnila.

"Bila sam povređena i pitala sam se ko im je dao za pravo da komentirišu moju porodicu. Moja devojčica je zdrava, a mi smo srećni. Trolovi mogu da govore o nama šta god hoće, ali to se neće promieniti", zaključila je, prenosi "The Sun".

beba
foto: Shutterstock

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

00:24

PRVA SVAĐA CECE RAŽANTOVIĆ U ZVEZDAMA GRANDA! Kako je samo STRELJALA pogledom, a onda KULTURIŠKI odbrusila! S NJOM NEMA ŠALE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track