ZBOG OVE REČENICE INSTAGRAM JE RAZAPEO OVU MAMU: U našoj kući ja sam na prvom mestu, ćerka na POSLEDNJEM mestu! USLEDIO HAOS
Foto: Printscreen/Tik Tok

užas

ZBOG OVE REČENICE INSTAGRAM JE RAZAPEO OVU MAMU: U našoj kući ja sam na prvom mestu, ćerka na POSLEDNJEM mestu! USLEDIO HAOS

Žena -

Raja Mičel je na TikToku iznela stav koji je privukao mnogo pažnje i izazvao žestoku raspravu.

- Kontroverzan stav, ali spremna sam da ga branim jer sam u pravu: Redosled kojim se raspodeljuje briga u našem domu ide ovako: ja, ja, moj partner, moje dete. Vi ćete reći "Ali to je naopak redosled, treba da bude potpuno suprotno", ali ne slažem se. Ako ja ne zadovoljim svoje potrebe i ne pobrinem se za sebe, nikome sa popisa ispod mene neće biti zabavno. Isto pravilo se odnosi na mog partnera Džastina - ako njemu nije dobro, nikome od nas takođe neće biti dobro. Dakle, ako on i ja nismo zbrinuti, ko će onda brinuti o našoj ćerki? - kaže ova majka.

Raja Mičel
foto: Printscreen

"Potpuno si u pravu. Brinući o sebi, ti brineš i o svojoj ćerki i partneru, samim tim, oni su zapravo na prvom mestu i kad brineš o sebi", piše pojedini.

Ipak, mnogo je više onih koji je zbog ovog stava vređaju pa čak nazivaju i "sociopatom".

- Kako je to tačno? Recimo, ako ti i tvoj muž imate bebu i oboje želite da spavate i ispunite sebi tu potrebu, ko će da nahrani bebu?

Raja Mičel
foto: Printscreen

- Vi ste odrasli i nije važno kako se vi osećate jer su deca uvek i po svaku cenu na prvom mestu!

Zbog toga je majka morala ponovo da se oglasi i da pojasni da pod potrebama nije mislila na osnovne potrebe poput hrane, vode, sna i kupanja. Ipak, rasprava je i dalje u toku.

kurir.rs

Bonus video:

01:37

MILICA MILŠA NEUTEŠNA ZBOG SMRTI NENADA NENADOVIĆA: Neša se preselio u raj kad mu vreme nije!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track