DŽEJMI OLIVER IZBACIO 1 NAMIRNICU I SMRŠAO 12 KILOGRAMA: Slavni kuvar oktrio kako se hrani, a evo šta je sebi ZABRANIO!
Foto: Profimedia

savet

DŽEJMI OLIVER IZBACIO 1 NAMIRNICU I SMRŠAO 12 KILOGRAMA: Slavni kuvar oktrio kako se hrani, a evo šta je sebi ZABRANIO!

Žena -

Poznati kuvar Džejmi Oliver nedavno je otkrio da je smršao 12 kilograma tako što je izbacio samo jednu namirnicu iz ishrane.

Džejmi Oliver u prošlosti je imao stalne oscilasije sa kilažom, a nedavno je u intervjuu za "Express.co.uk" priznao da se u toku karantina okrenuo nezdravim navikama zbog kojih je brzo dobio 15 kilograma. Sada je uspeo težinu da vrati na normalu i otkrio i kako!

Naime, kao je rekao, on je promenio svoje i navike svoje porodice kada je ishrana u pitanju i za kratko vreme skinuo 12 kilograma masnih naslaga koje je "nabacio" u prethodnih godinu i po dana. Izbacio je dve ključne stvari!

Džejmi Oliver
foto: Profimedia

"Najpre sam morao da smanjim meso. Nisam držao strogu dijetu, samo sam meso zamenio velikim porcijama povrća. To daje izvanredno dejstvo, niste gladni, pojeli ste dovoljno, ali ne unosite namirnicu koja je problematična", rekao je on.

Džejmi je tokom pandemije snimao i emisije, u koje je uključio i suprugu Džuls i petoro dece, i kaže da je zajedno s njima uveo više povrća u ishranu.

"Tako hranim i decu, a sebi sam prepolovio porcije ostale hrane. Jeo sam puno i orašastih plodova koji su odlični za srce", rekao je Džejmi.

Priznao je i da je povremeno pio, a svi znaju da alkohol ima ogromnu kalorijsku vrednost.

"Sada sam se ograničio na nekoliko pića vikendom, ali ne pijem više radnim danima. Stvarno se trudim da budem pažljiviji po pitanju toga šta unosim u sebe", rekao je Oliver.

Džejmi je istakao i da jede najviše hrane za doručak, kao i da je posebno pazio da dovoljno spava i kreće se.

Džejmi Oliver
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

00:07

KAD TE KUMA OPALI PO RUCI! Ceca prekinula Viki dok se snimala za Instagram, i PRASNULA u smeh: Hit snimak završio na mrežama VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track