Najnovije vesti

BOLE VAS KOLENA, TEŠKO IH SAVIJATE, JAVLJA SE UKOČENOST? Uz pomoć OVOGA ćete se vratiti normalnom životu!
Foto: Profimedia

BOLE VAS KOLENA, TEŠKO IH SAVIJATE, JAVLJA SE UKOČENOST? Uz pomoć OVOGA ćete se vratiti normalnom životu!

Žena

Bol u kolenu može imati razne uzroke: degenerativnu bolest, patelofemoralnu nestabilnost ( čašica kolena se izmešta iz svog uobičajenog položaja), skakačko koleno (hronično oštećenje tetive), artritis, povrede, gojaznost... Najčešće se javlja prilikom hoda, tj.prilikom oslanjanja na nogu, a može biti praćen otežanim savijanjem kolena, ukočenošću, otokom.

Bol vas ometa u obavljanju svakodnevnih poslova, a termina kod lekara, najčešće, nema. Kako ne biste uzalud čekali da se neki termin pojavi i time pogoršali situaciju, otkrili smo da se na našem tržištu napokon pojavio specijalni masažer za kolena - Spinemax KM. On predstavlja novu vrstu fizioterapije koja je potpuno drugačija od stare prakse steznika i grejača.

Hangar
foto: Promo

Efikasno ublažava bolove u kolenima, a preporučuje se osobama koje osećaju bol prilikom penjanja uz stepenice ili bilo kakvog pokreta kolena, prilikom vremenskih promena i pri niskom vremenskom pritisku. Takođe je i za one koji imaju učestali bol ili nelagodnost pri pomeranju kolena, kao i kada je koleno otečeno ili ukočeno posle podne ili tokom noći posle pomeranja.

Hangar
foto: Promo

Njegove karakteristike su:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja