TAKO TI TREBA KAD TRAŽIŠ DEVOJKU NA NEVIĐENO! Upoznao je preko aplikacije, PLATIO večeru, a onda mu je poslala ŠOK poruku!
Foto: Profimedia

neverovatna situacija

TAKO TI TREBA KAD TRAŽIŠ DEVOJKU NA NEVIĐENO! Upoznao je preko aplikacije, PLATIO večeru, a onda mu je poslala ŠOK poruku!

Žena -

Jedan korisnik Tiktoka Piter opisao je kako je prošao na sastanku na slepo.

Naime, upoznao je preko aplikacije i brzo su se dogovorili da odu na večeru. Veče je proteklo prijatno, a on je ponudio da plati večeru. Devojka je pristala, a kada je predložio da je odveze kući, odbila je i rekla da će ipak ići taksijem.

I tu kreće neverovatna situacija. Kada je stigla kući, poslala mu je nekoliko poruka. Prvo mu se zahvalila na večeri, ali druga poruka je bila šokantna. Napisala je da je taksi košta više nego što je očekivala, pa je zamolila da podele troškove.

"Ali rekla si da ne želiš prevoz?", uzvratio je on zapanjeno, ali ona nije odustala - rekla je da bi mu svejedno poslala zahtev putem Venmo aplikacije da joj uplati deset dolara.

Da li joj je nešto odgovorio ili je tu zamrla sva konverzacija, Piter nije otkrio, ali po njegovoj reakciji u videu koji je objavio na TikToku, može da se zaključi da je i te kako pobesneo!

"Tako ti treba kad tražiš devojku 'na neviđeno'", bio je jedan od komentara.

Tik tok
foto: Pritnscreen/Tiktok

kurir.rs

Bonus video:

05:01

KURIR NA SARAJEVO FILM FESTIVALU: Nečista krv oduševila prisutne, večeras dodela nagrada, sutra premijera filma Toma!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track