SMRŠALA ZA GODINU DANA 53 KG! Ovo je jela teniserka Jelena Dokić, a TRIK je u jednoj činjenici koju je svako JUTRO radila
Foto: Instagram/Profimedia

saveti

SMRŠALA ZA GODINU DANA 53 KG! Ovo je jela teniserka Jelena Dokić, a TRIK je u jednoj činjenici koju je svako JUTRO radila

Žena -

Bivša teniserka Jelena Dokić za godinu i po dana skinula je čak 53 kilograma! Ona je godinama kuburila sa kilažom i želela je po svaku cenu da povrati figuru koju je imala dok se aktivno bavila sportom.

Počela je ponovo da trenira i svakodnevno da se šeta i rezultat nije izostao. - Moja motivacija je zaista veoma lična. Želela sam da budem u formi, da budem zdrava i srećna, jer sam dugo bila nesrećna zbog kilograma - kaže Jelena, koja je u celom procesu transformacije imala pomoć stručne osobe.

Jelena Dokić
foto: Printskrin

- Lični konsultant mi je stvarno dosta pomogao. Ne samo zbog toga što je kontrolisao šta jedem već i zato što mi je pružao podršku i razgovarali smo svake nedelje o mom napretku. Hrana koju sam jela je preukusna, a podrška bližnjih je nešto što mi je bilo još važnije.

Prešla sam dug put do toga da nisam uopšte imala samopouzdanja, i da sam se krila u kući, do pravog uživanja u životu. Dokićeva je za šest meseci skinula 22 kilograma, pa je u narednih godinu dana izgubila još 31.

Imala je šest obroka dnevno i vodila je računa o dnevnom unosu kalorija. Iz ishrane je u potpunosti izbacila sve vrste šećera i proizvode od belog brašna, a užine su joj uglavnom bile voćne.

Jelena Dokić
foto: Instagram

Oboža voće

- Ono je sjajna i zdrava užina za bilo koje doba dana. Toliko vitamina, minerala, antioksidanata.

Čuvena teniserka kaže da je progovorila o svojoj borbi jer jer htela da ohrabri sve one koji se bore sa viškom kilograma.

- Imala sam mnoge strahove i sumnje kada sam odlučila da svima predstavim moju borbu sa težinom. Ipak, drago mi je što sam to uradila i želela bih da se zahvalim svima na ljubavi i podršci, jer nisam dobila nijedan negativan komentar. Moj cilj je bio da motivišem druge ljude i da im pomognem, i nadam se da sam uspela u tome i da sam pokazala da je u životu sve može postići napornim radom, trudom, verom i upornošću - zaključila je Jelena.

JELOVNIK JELENE DOKIĆ:

Doručak: Integralni hleb sa mocarelom, paradajzom, bosiljkom i bademima.

Užina: Jagoda i grožđe Ručak: Omlet lukom i sirom Večera: Supa od povrća

TRIK SAVET: Na trening idete ujutro i pre vežbanja popijete sveže ceđeni sok

sok
foto: Profimedia

kurir.rs/hit

Bonus video:

01:24

KLINAC BEZ PROBLEMA OBARA STARIJE OD SEBE! Prirodan talenat za sumo rvanje (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track