MUŽ JE CELOJ PORODICI POSLAO MOJU FOTKU S POROĐAJA: Obradovao se što je dobio 3. dete, pa zaboravio na jedan BITAN DETALJ! (VIDEO)
Foto: Printscreen/TikTok/4kids1mom0energy

nije obratio pažnju

MUŽ JE CELOJ PORODICI POSLAO MOJU FOTKU S POROĐAJA: Obradovao se što je dobio 3. dete, pa zaboravio na jedan BITAN DETALJ! (VIDEO)

Žena -

Korisnica TikToka podelila je nedavno u svom kratkom videu kako je suprug svojoj porodici poslao fotografije nje i bebe snimljene u sali za porođaj odmah nakon što je donela na svet dete.

Naime, on od uzbuđenja što je po treći put postao tata, nije ni primetio da je njoj na fotkama bolnička haljina još oko struka, ispod čega je, naravno, gola.

TikTok
foto: Printscreen/TikTok/4kids1mom0energy

"Mislila sam da se hvatate za glavu jer je on poslao fotku dok ste još raščupani nakon porođaja, ali ovo je puno bolje!" napisala je jedna devojka, a druga je ženu pokušala da uteši rečima kako ''sad bar zna da je dio porodice''.

"Ja bih svog muža ubila odmah", dodala je druga korisnica i podstakla još neke mame da podele svoja iskustva.

"Mene su hitno poslali na carski rez, a suprug je svima poslao sliku moje ćerke koju su u tom trenutku doslovno vadili iz mene. U pozadini mi se vide bubrezi!", napisala je jedna mama, a druga se ''pohvalila'' da je njen muž dete slikao dok su ga vagali, ali isto tako nije shvatio da se iza na fotki vidi i ona, još gola ispod struka i s prsima van, spremna za dojenje.

Mama koja je snimila video pobrinula se da se greška ne dogodi dva puta, pa je na TikToku objavila fotku s porođaja na kojoj je sve intimno prekriveno - smajlićem, prenosi "Mirror".

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

01:08

ANDRIJA MILOŠEVIĆ O ŽIVOTU: Majka je skupljala novac šest meseci da bi mi kupila duksericu, čuvao sam ovce

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track