ORGANIZOVALA VEČERU ZA DRUŠTVO, A NIKO SE NIJE POJAVIO! Nedeljama je sve pripremala, svi joj poručuju: NAĐI NOVE PRIJATELJE! VIDEO
Foto: Profimedia

15 MILIONA LJUDI JE TEŠI

ORGANIZOVALA VEČERU ZA DRUŠTVO, A NIKO SE NIJE POJAVIO! Nedeljama je sve pripremala, svi joj poručuju: NAĐI NOVE PRIJATELJE! VIDEO

Žena -

Korisnica TikToka po imenu Marijan organizovala je zabavu za svoje prijatelje povodom Dana zahvalnosti koji se obeležava u Americi. Ona se nedeljama pripremala za zabavu, no nažalost niko od njenih prijatelja se nije pojavio na večeri.

Dan zahvalnosti je američki praznik koji svi obeležavaju u krugu porodice i prijatelja, međutim jedna žena na TikToku provela je deo svog dana osećajući se potišteno.

U videu koji je počekui njen dečko Kristijan, možemo da vidimo Marijan koja sedi u svom domu tužna nakon što se niko od njenih prijatelja nije pojavio na njenoj večeri "Friendsgiving".

TikTok
foto: Printscreen/TikTok/ kidalloy

Snimak koji je pregledalo više od 15 miliona korisnika, počinje tako što muškarac snima njen podrum koji je uredila za praznik, sa gomilom hrane i uređenim stolom.

- Moja devojka je bila tako uzbuđena zbog svog prvog "Dana prijatelja", ali niko se nije pojavio. Uredila je podrum i spremila toliko hrane. Pokušavam da je razveselim, ali ništa ne uspeva - rekao je njen dečko na snimku.

Mnogi korisnici društvenih mreža takođe su požurili u odjeljak za komentare kako bi podelili svoja razmišljanja o videu i ponudili poruke podrške ženi.

- Dušo, tako mi je žao što ti se ovo dogodilo. Pojavio bih se u trenu da živim u blizini - napisao je jedan korisnik.

- Potrebni su joj novi prijatelji - dodao je drugi korisnik.

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

09:57

SLAVILO SE ŠEST DECENIJA, A NEKI NISU NI PRESTAJALI DA PRAZNUJU! U beogradskoj kafani jugonostalgičari obeležavaju DAN REPUBLIKE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track