SUPRUGA GA UHVATILA DA SE DOPISUJE SA DRUGIM ŽENAMA: Ubeđena je da je VARAM, neće da razgovara sa mnom više, rekla mi je samo OVO!
Foto: Profimedia

ISPOVEST

SUPRUGA GA UHVATILA DA SE DOPISUJE SA DRUGIM ŽENAMA: Ubeđena je da je VARAM, neće da razgovara sa mnom više, rekla mi je samo OVO!

Žena -

Anonimni muškarac poslao je mejl u kome je napisao da je u braku već godinu dana, ali da su se supruga i on nakon venčanja vratili u rutinu, te je u trenutku dosade uradio nešto preko čega one ne može lako da pređe.

- Zvanično je, ja sam idiot. Dopisivao sam se s devojkama od 18 godina, a sada se moja žena ponaša kao da sam imao aferu. Počeo sam da razgovaram sa njima samo zato što mi je bilo dosadno i osećao sam se usamljeno, ali ne želi ni da me sasluša - napisao je jedan muškarac za "The Sun".

Kako je istakao, od svog detinjstva on se bori sa depresijom i ponovo je počeo da se oseća jadno.

tužan momak, momak, dečko, tuga, depresija
foto: Profimedia

- Moja supruga je uvek išla rano u krevet, jer naša deca ustaju u 6 ujutro, a meni je dosadno da sedim sam dole. Na telefonu mi se pojavio oglas za web-mesto za razgovor i pomislio sam: "Šta loše može da se dogoditi?" - nastavio je.

U početku je razgovarao s bilo kim, i muškarcima i ženama. Muški razgovor bio je uglavnom o fudbalu, ali nekoliko žena ga je podstaklo da upali kameru. Nekoliko devojaka mu je reklo da imaju 18 godina, a on im je odgovorio da je prestar da razgovara s njima, ali one su bile stvarno koketne.

- Sve se srušilo kad sam ostavio telefon na sofi da odem do toaleta, a moja žena je sišla da popije vode i ugledala jednu od njih na ekranu. Poludela je. Rekao sam da je to samo razgovor, ali ona je uverena da sam bio barem sa jednom od njih. Sada sam još depresiviniji. Neće da razgovara sa mnom osim što mi je rekla da više nikada neće da mi veruje - požalio se.

prevara, preljuba, dopisivanje, facebook
foto: Profimedia

- Molite svoju ženu za oproštaj i onda je ponovo molite. Nađite trenutak da objasnite da ste se osjećali slabo i da su vam stvari izmakle kontroli, ali da je nikada ne biste fizički varali i da vam je jako žao. Maknite se s ovih stranica i izbrišite aplikacije kako biste joj pokazali da ste iskreni. Napravite neke promene tako što ćete biti roditelj koji rano ustaje sa svojim sinovima. Pustite svoju ženu da se odmori i pobrinite se da zna da nećete opet da zabrljate stvari tako što ćete joj posvetiti svu svoju pažnju - odgovorila mu je Deidre.

depresija, teskoba
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A./The Sun

Bonus video:

03:25

BILA JE VELIKA ČAST! Bivša manekenka i voditeljka Kurir televizije prošetala pistom u kreacijama Mirjane Marić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track