KLEKNUO DA ZAPROSI TRUDNU DEVOJKU, PA SE UZVRPOLJIO: Planirao je veridbu pola godine, a onda je sve UPROPASTIO u sekundi! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Storyful Rights Management

NIJE NI SLUTILA O ČEMU SE RADI

KLEKNUO DA ZAPROSI TRUDNU DEVOJKU, PA SE UZVRPOLJIO: Planirao je veridbu pola godine, a onda je sve UPROPASTIO u sekundi! (VIDEO)

Žena -

Niko Valdez je pola godine smišljao i brinuo se o svakom detalju veridbe, a onda je uspeo da upropasti sve u jednoj sekundi. Romantična prosidba završila je potragom za vereničkim prstenom jer su zaljubljenom mladiću u presudnom trenutku zadrhtale ruke.

Prsten je na kraju pronađen nakon otprilike pola sata od početka potrage, a iz priče znamo i toliko da se mladić svojski potrudio, prenosi "net.hr".

veridba
foto: Printscreen/Youtube/Storyful Rights Management

Svoju devojku, Kristinu Ristau, odveo je na utakmicu voljenih "Dallas Cowboysa", a usput je naručio i prigodni dres za bebicu jer je pre koju nedelju saznao da će postati otac.

"Stadion Cowboysa posebno je mesto za celu porodicu jer smo svi navijači kluba", rekao je Adrian Valdez, Nikov otac, koji je takođe učestvovao u svečanom i romantičnom trenutku.

Otkrio je i to da Kristina nije imala pojma da će Niko da klekne, te da je verovala kako je fotografiranje ispred stadiona organizovano povodom dolaska prinove.

Kurir.rs/A.A./net.hr

Bonus video:

00:08

AKO NAM DETE BUDE RUŽNO, OSTAVIĆE ME! Barbara šokirala Darka, pevač odmah javno zakukao

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track