Najnovije vesti

ZABAVNO I KORISNO ZA NAJMLAĐE: Kako da poboljšate dečiju finu motoriku i razvijate njihovu kreativnost?
Foto: Promo

ZABAVNO I KORISNO ZA NAJMLAĐE: Kako da poboljšate dečiju finu motoriku i razvijate njihovu kreativnost?

Žena

Znate li čemu se deca najviše raduju? Igračkama, naravno! A znate li koja je to igračka koja će ih i zabaviti, a i koristiti im? LCD piši-briši tabla – pogledajte je OVDE!

Ovo je tako sjajna tabla za crtanje koja nipošto nije obična i dosadna. Ona je tabla na kojoj deca mogu da pišu i crtaju do mile volje, a sa koje se sve briše samo jednim klikom na dugme koje ima. Ona je odlična za:

  • Razvoj fine motorike
  • Razvoj dečije mašte
  • Pomaže im da lakše nauče stvari koje im teže idu (na primer pisanje nekog slova, računanje)
Hangar
foto: Promo

Gde tabla može da se kupi? Ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999. Super je ideja za poklon za predstojeće praznike, a u ponudi su crna, bela, plava i crvena boja.

Zašto je tako fenomenalna?

Ne može da se potroši – za razliku od papira i obične olovke, po ovoj tabli može iznova i iznova da se crta, piše, briše. Radi na baterije koje je, nakon što se potroše, dovoljno zameniti da bi deca ponovo mogla po njoj da crtaju, dok papir morate stalno da kupujete nov, kao i boje. Tako ćete, između ostalog, ekološki osvestiti svoju decu još u najranijem uzrastu.

Nema nereda – I dok se sa običnim papirom i flomasterima često napravi nered, sa ovom tablom toga nema. Zbog toga je zgodno poneti je bilo gde gde krenete, a deca na njoj mogu crtati i pisati ne samo kod kuće i u školi/vrtiću, već i dok ste zaglavljeni u saobraćaju u kolima/autobusu. Tanka je i lagana, pa će moći da stane u torbu bilo koje veličine, a da vam ne smeta.

Gde tabla može da se kupi? Ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999. Super je ideja za poklon za predstojeće praznike.

Hangar
foto: Promo

Promo tekst

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja