BEZ ODLASKA U TERETANU, KRISTINA JE UZGUBILA ČAK 54 KG ZA 14 MESECI: Na ovaj potpuno prirodan način!
Foto: Profimedia

BEZ ODLASKA U TERETANU, KRISTINA JE UZGUBILA ČAK 54 KG ZA 14 MESECI: Na ovaj potpuno prirodan način!

Žena -

42-godišnja majka koja se veći deo svog života borila sa viškom kilograma dramatično je smršala i smanjila konfekcijski broj za čak pet veličina.

K. je živela na nezdravoj i neuravnoteženoj ishrani i bilo je dana kada joj se ručak u potpunosti sastojao samo od jedne velike table čokolade ili vrećice čipsa. Kako joj je težina izmicala kontroli, ova žena iz Beograda je dostigla kilažu od čak 121,6 kg! Ali rešena da jednom zauvek dostigne svoju težinu, izgubila je neverovatnih 54,2 kg za 14 meseci bez odlaska u teretanu.

U razgovoru sa K., koja sada izgleda neprepoznatljivo, otkrili smo kako je drastično promenila način života zbog kojeg je prešla sa veličine 46 na 38.

„Izgubila sam najveći deo težine bez formalnih vežbi. Nisam nikada bila član ni u jednoj teretani - to je bila spontana svakodnevna aktivnost. Više sam se kretala i bolje jela “, rekla je.

Pre nego što je krenula na put mršavljenja, zaposlena majka je rekla da se jedva trudila da smrša zbog zauzetosti. „Vodim prilično naporan život, a veći deo dana provodim sedeći. Nisam bila aktivna u fizičkom smislu - moj posao me većinu vremena drži vezanu ispred računara, a vežbe sam izbegavala u širokom luku."

K. nam je objasnila kako je utehu pronašla u hrani. „Jelo sam povezivala sa osećanjem sreće, pa sam sigurno bila ono što zovu “emocionalni jedač”. Uvek sam birala pogrešne stvari što se grickalica tiče. Moji obroci su uvek bili dobri i zdravi dok sam kuvala, ali kontrola porcija nije bila u redu i nisam redovno kuvala, već smo često jeli gotovu hranu, pice i pljeskavice."

Odrastajući, K. je rekla da se takođe borila sa viškom kilograma i kao dete. „Još kao malo dete smatrala sam se prevelikom za svoje godine. Kao i mnoga druga deca, u detinjstvu braća i ja smo dobijali puno slatkiša. Otišala bih u kupovinu sa mamom i ona bi mi uvek kupila neki slatkiš ili poslasticu. Postoje moje fotografije iz osnovne škole i tada sam bila debela. U stvari, skoro sve žene u mojoj porodici su se borile sa gojaznošću. Baka i deda sa obe strane moje porodice imali su višak kilograma. To je delom genetika, a delom naučeno ponašanje.”

Kako je njena težina počela da varira kada je postala punoletna, K. se nakon što je pre 18 godina rodila sina Danijela priključila grupi svežih mama koje su zajedno pokušavale da smršaju. Ali nakon što je skinula 10 kg, bilo joj je teško da zadrži tu težinu.

„Smršala sam, ali nisam uspela to i da zadržim. Vratila bih se starim navikama i nikada nisam postigla cilj”. Jedna prijateljica joj je preporučila neke tablete i šejkove za zamenu obroka - ali ništa nije uspelo. Zatim se pre šest godina njena težina pogoršala kada je izgubila posao socijalnog radnika.

„Osećala sam se kao da se ceo moj svet raspada. Osećala sam se iznevereno, necenjeno. Godinu dana uopšte nisam radila. Samo sam sedela kod kuće i pokušavala da smislim šta ću da radim sa svojim životom. Bilo je to veoma stresno i izazovno vreme i težina se nastavila povećavati. Jela sam da bih se osećala bolje."

Isprobala je sve moguće dijete u nastojanju da smrša - ali njena prekretnica se dogodila u julu 2019. godine, kada je odlučila da po treći put krene sa dijetom.

"U gradu sam naletela na staru prijateljicu koja je oduvek bila gojazna kao i ja i sada je izgledala fantastično! Nisam mogla da je prepoznam. Pitala sam je kako je uspela da smrša i rekla mi je da je pila Green Fit biljne kapi koje je našla na internetu i da su joj one pomogle da ne odustane od plana mršavljenja kao prethodnih puta", prisetila se K.

“I znate, u tom trenutku sam donela čvrstu odluku. Pomislila sam - ako je ona uspela i ja ću! Odlučila sam da ću pokušati još jednom sa mršavljenjem i ovaj put ću uzeti i te biljne kapi.“ Znala je da put na koji je krenula neće biti lak, ali bila je odlučna da će ovaj put dati sve od sebe.

Odmah je poručila Green Fit biljne kapi dozu za 2 meseca i krenula na put mršavljenja.U početku je bila skeptična i mislila da će i ovaj put biti isto kao i svaki prethodni, ali kada je nakon prvih mesec dana videla da je skinula prvih 6 kg ohrabrila se i rešila da nastavi dalje.

A kada je uspela da preživi prazničnu sezonu i sve slasne đakonije sa praznične trpeze, a da ne poremeti put mršavljenja na koji je krenula, znala je da može sve. Svakodnevno je umesto nezdravih grickalica birala mešane orahe i suvo voćem. Počela je da kupuje sveže namirnice i izbegavala je već spremljenu konzerviranu hranu.

„U početku sam gubila u proseku 1,5 kg nedeljno“, rekla je.

Vremenom sam gubila težinu u proseku na oko 900g nedeljno. Uspela sam da postignem svoj cilj za nešto više od godinu dana. '

U roku od 14 meseci, K. je smršala zapanjujućih 54,2 kg, jednostavno promenivši svoje obroke i pridržavajući se preporučenih porcija.

Tokom većeg dela svog gubitka težine, K. nije radila formalne vežbe.

Sve vreme sam se čudila kako to da mi ovaj put polazi za rukom, a prethodnih puta mi ni jedna dijeta nije pomogla i shvatila sam da su za to zaslužne GreenFit biljne kapi firme Wellgreen.

„Prošlo je šest meseci i za Božić sam dobila na poklon narukvicu koja broji korake i shvatila sam da hodam oko 3.000 koraka dnevno“, rekla je.

„Zato sam postavila trenutni cilj da se taj broj poveća na 5.000. Kada sam se osećala samouvereno i udobno hodajući 5.000 koraka dnevno, povećala sam ga za 1.000. Nastavila sam ovako sve dok nisam prepešačila 11.000 koraka dnevno.

„Radilo se o malim promenama koje su se uklopile u moj način života i pomogle mi da smršam. Na primer, išla bih stepenicama umesto liftom. '

Otprilike godinu dana nakon što sam krenula na ovo putovanje, prijavila sam se i na svoj prvi čas salse. 'Bilo je sjajno. Sada idem sa ćerkom i super se provodimo. Takođe hodam svaki dan i postaram se da pređem svojih 14.000 koraka ili 10 km pre spavanja."

Skoro dve godine kasnije, K. teži 67,4 kg i prešla je sa veličine 46 na veličinu 38!

„Osećam se fantastično - bilo mi je potrebno neko vreme da stignem dovde. Usput sam imala i neke zdravstvene probleme, ali sada se odlično osećam.”

„Moj život je sada daleko aktivniji i sadržajniji i mogu vam priznati da nije bilo GreenFit biljnih kapi koje su napravile tu sitnu, ali bitnu razliku u samom početku i pomogle mi da brže i lakše dođem do prvih rezultata, sigurno bih i ovaj put ponovo posustala kao i svih prethodnih.”

„Volim da kuvam i isprobavam novu hranu, a zdrave recepte pronalazim na internetu. Sada radim puno radno vreme pa je život mnogo užurbaniji nego što je bio kada sam počinjala.”

„Sedim za stolom još duže nego ranije, ali se osećam odlično i imam mnogo više energije. Volim svoj posao i veoma sam ponosna na sebe zbog svog postignuća.

'Sve je to bilo u mojoj glavi - donela sam odluku i držala se toga svaki dan - i dalje to činim. Kada je u pitanju zdrav život, vaš način razmišljanja je najvažnija stvar. '

Njen suprug P. kupio joj je prsten kada je postigla cilj - kao podsetnik koliko snažna i odlučna može biti kad se odluči na nešto.

„Želeo je da obeležimo ovu priliku nečim što će trajati i zato mi je poklonio ovaj prsten kao vizuelni podsetnik koliko sam daleko stigla“, rekla je K.

Green Fit biljne kapi za mršavljenje predstavljaju kombinaciju tinktura i ekstrakata čiji aktivni sastojci pospešuju metabolizam, regulišu probavu i eliminaciju suvišne tečnosti, te na taj način olakšavaju razgradnju masnih naslaga. Kapi povoljno deluju na smanjenje i održavanje željene telesne težine.

hangar
foto: Promo

DOZIRANJE I VREME TRAJANJA:

Green Fit biljne kapi uzimaju se dva puta dnevno, ujutru i uveče po 75 kapi i traju oko 10 dana. 3 bočice ovih kapi su dovoljne za mesec dana. Za najbolje rezultate vam preporučujemo da koristite Green fit biljne kapi 2 meseca u kontinuitetu (6 bočica), a na dalje po potrebi.

Cena Green Fit biljnih kapi iznosi 1.500 rsd i možete ih naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

Cena paketa 2+1 gratis (2 bočice kupite, treću dobijete gratis) iznosi 3.000 rsd i možete ga naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

* Dostava je moguća samo na teritoriji Republike Srbije.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track