Najukusniji i najbrži način da redovno jedete ribu
Foto: Promo

Najukusniji i najbrži način da redovno jedete ribu

Žena -

Koliko puta ste čuli da lekari i nutricionisti upozoravaju da je riba bitna za naše zdravlje i da izbegavanje da nam se nađe na maniju utiče negativno na naš organizam? Bezbroj puta, sigurno. A vi i dalje nalazite izgovor za to što je ne jedete barem dva puta nedeljno. Opravdanje se vrlo često nalazi u tome da je cena ribe visoka, da je u većini radnji broj vrsta ribe ograničen i da nam njen ukus smeta.

Argeta
foto: Promo

Samo razmislite šta gubite tim izgovorima. Riba, zbog omega 3 i omega 6 masnih kiselina koje sadrži u sebi, svrstava se u hranu koja pozitivno utiče na nivo holesterola u krvi i služi kao prevencija za kardiovaskularne bolesti. Pored toga, sve vrste riba bogate su vitaminom B (B1, B2, B6 i B12), koji su značajni za rad nervnih ćelija, poboljšanje koncentracije i borbu protiv stresa.

Argeta
foto: Promo

Potrebno je samo da promenimo jednu naizgled bezazlenu, ali zapravo vrlo značajnu naviku i naš orgaznizam će biti zdraviji, nećemo biti skloni depresiji, zaboravljanju, a ni lošem raspoloženju. Naviku da je izbegavamo, treba zameniti navikom da češće konzumiramo ribu i riblje proizvode, koji nam pomažu da unesemo sve potrebne vitamine i minerale. Uz to, nemate više prihvatljivo opravdanje za izbegavanje ribe. Čak i ako ne volite njen ukus ili ste je do sada izbegavali zbog mirisa i kompleksnog pripremanja koji traži čišćenje, marinadu, prženje ili pečenje koje ostavlja trag na svežinu vazduha u stanu, i dalje je možete jesti gotovo svakog dana, a da ništa od navedenog ne bude aktivni problem. Gde se krije tajna? U Argeta ribljim namazima. Oni u sebi sadrže samo najfinije filete premijum Žutorepe tune, lososa ili pastrmke, ali zbog isključivo prirodnih začina i biljnih ulja, dobijate savršen ukus koji prija svima. Argeta namazi imaju najkvalitetnije delove različitih vrsta ribe, dodat sušenni paradajz u ukusu Tuna a la Siciliana i čili papriku u Tuna pikant namazu, vrhunske začine i ulja, a definitivno nemaju nikakve konzervanse, pojačivače ukusa, veštačke boje, palmino ulje, gluten i idealni su za kvalitetnu užinu ili lagani obrok u toku dana. Čak i kada postite, možete jesti Argeta Posni namaz koji nema mlečni protein, ali je i dalje savršene mazivosti i odličnog ukusa.

Argeta
foto: Promo

Brzo, lako, ukusno, kvalitetno, posno – ovako izgleda riblji obrok spremljen u Argetinoj radionici zbog kog riba više nije tabu porodične trpeze i može biti na njoj čak i svakog dana. Ostaje samo da izaberete ukus koji ćete najviše voleti.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track