TANJA JE ŽIVELA BAJKU SA ITALIJANSKIM PRINCEM: Kupovao joj poklone, trošio nemilice na nju, ona ga izmuzla i zatim TUŽILA! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

iz bajke u košmar

TANJA JE ŽIVELA BAJKU SA ITALIJANSKIM PRINCEM: Kupovao joj poklone, trošio nemilice na nju, ona ga izmuzla i zatim TUŽILA! (FOTO)

Žena -

Italijanski princ Đakomo Bonano di Linvalosa (51) upoznao je prilikom jednog izlaska 2019. godine Tanju Jašenko (35) iz Belorusije i potpuno je izgubio glavu za njom.

Ovaj aristokrata iz Italije kaže da su brzo nakon poznanstva ušli u ljubavni odnos, kao i da je Tanju vodio na putovanja širom sveta, na destinacije poput Monte Karla, Dubaija ili Maldiva.

Đakomo, Tanja
foto: Printscreen/Instagram

Nije se tu zaustavio - poklonio joj je Mercedes vredan 83.000 evra, obasipao ju je nakitom i dao joj 18.000 evra za iznajmljivanje stna u centru Rima.

Međutim, marta 2021. godine je Tanja podnela tužbu protiv princa, i to za uhođenje. Već dugo je, kako piše "Times", bila nesećna u tom odnosu i želela je da iz njega izađe.

Tanja je, kako navode mediji, angažovala i psihijatra koji bi na sudu dokazao kakve su posledice ostale po njenu psihu nakon veze, međutim, psihijatar je neočekivano zauzeo suprotan stav i sada kaže da je "Tanja iskoristila psihičku ranjivost princa".

Đakomo, Tanja
foto: Printscreen/Instagram

Mediji takođe pišu da je u javnost došla i jedna od brojnih prepiski ovog para. Ono što je primetno je niz poruka koje je Tanja poslala princu u kojima mu govori da je "lažljiv, izdajica, bez empatije, mediokritet".

Decembra je i sam princ Đakomo rešio da uzvrati pa sada kaže da je u vezu sa Tanjom ušao pomućenog uma jer je bio "traumatizovan razvodom", te nije bio u stanju da donosi ispravne odluke. Tako je, kaže, postao Tanjina žrtva, a on sada zahteva da mu bivša devojka vrati sve što joj je poklonio jer je shvatio da ga je "izmuzla".

Đakomo, Tanja
foto: Printscreen/Instagram

Đakomov advokat Armando Fergola za Telegraf kaže da je Tanja iskoristila njegovog klijenta i da je Đakomo nakon veze sa Beloruskinjom lakši za iznos između pola miliona i milion evra.

Ipak, uprkos optužbama na sudu, njih dvoje proveli su novogodišnje praznike zajedno, a Đakomo je čak na Fejsbuku ovih dana napisao: "Želim da javno pitam moju devojku Tanju da mi oprosti moje lažne optužbe na njen račun".

Bonus video:

01:03

Dočekao ženu i sina: Danijel Alibabić van sebe od sreće izašao iz porodilišta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track