TURPIJA POTREBNA SVAKOJ ŽENI: Evo kako da uvek imate negovane nokte bez odlaska kod kozmetičara!
Foto: Profimedia

TURPIJA POTREBNA SVAKOJ ŽENI: Evo kako da uvek imate negovane nokte bez odlaska kod kozmetičara!

Žena -

Uredne i negovane nokte ne morate da imate samo kad odete kod kozmetičara na pedikir i manikir. Na veoma jednostavan način, bez čekanja na termine, možete i same kod kuće da ih sredite kao da ste u salonu. U pitanju je alat za uredne nokte koji sadrži sve ono što je potrebno kako bi uvek izgledali savršeno – pogledajte ga OVDE.

Ovo je najbolji kućni set za nokte koji jedna žena može da ima – Flawless aparat sa čak 6 nastavaka. Tu su nastavci koji omogućuju da se postigne željeni oblik nokta, ali ne samo to – sa njim je nokatnu ploču moguće srediti baš kao što to čine profesionalci u salonu! A sve u udobnosti svog doma, a da ne pominjemo kolika je prednost i to što svuda može lako da se ponese.

Zanoktice su, takođe, vrlo lako rešiv problem kada uz sebe imate Flawless turpiju kao saveznika. Pritom, možete biti sigurni da se nećete povrediti koliko god malo iskustva imali u sređivanju noktiju, jer je turpija tako nežna prema vašim noktima i koži oko njih.

Znate li gde se ova turpija sa svih 6 nastavaka u kompletu može kupiti po najboljoj ceni? Ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

Hangar
foto: Promo

Još jedna velika prednost ove turpije je to što ima 2 brzine, pa možete da ih prilagođavate. Tu su i nastavci zahvaljujući kojima ćete moći ne samo da oblikujete i ugrubo sredite površinu nokta, već i nastavci koji omogućuju poliranje.

Ovaj flawless set namenjen je sređivanju noktiju kako na rukama, tako i na nogama. Jednako je pogodan i za njih.

Sada po specijalnoj ceni ovu turpiju možete kupiti ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

Hangar
foto: Promo
Hangar
foto: Promo

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track