KOJI JE NAJVEĆI MUŠKI KOMPLEKS? Nije ono na šta svi prvo pomisle, ovo ih baš MUČI!
Foto: Profimedia

Nije sve u gaćama

KOJI JE NAJVEĆI MUŠKI KOMPLEKS? Nije ono na šta svi prvo pomisle, ovo ih baš MUČI!

Žena -

Ako ste pomislili da znate koji je najveći muški kompleks, grdno se varate. Iako je reč o centimetrima, ipak se oni ovog puta ne odnose na ono što vam je prvo palo na pamet!

Mada su kompleksi pojam rezervisan većinom za lepšu polovinu, ima nečeg što muči i muškarce. Dok su žene sklone laganju o svojoj kilaži, muškarci imaju naviku da sakriju pravu istinu o centimetrima. I da vas odmah upozorimo, nije reč o njihovoj "alatki", već o visini!

Nikola Sarkozi, Karla Bruni
foto: Rojters

Istraživanja su pokazala da je Napoleonov kompleks jedan od najčešćih problema, s kojim se muškarci bore ceo život. Upravo to najviše utiče na njihov društveni status, a sigurno svako od vas poznaje nekog muškarca koji ima kompleks zato što je niži od proseka, pa to nadoknađuje na neki drugi način.

Al Paćino
foto: Profmedia

Za razliku od dama, koje svoj ''problem'' rešavaju vrlo lako - noseći štikle, s muškarcima slučaj nije takav, što im često u glavi pravi potpuno bezrazložan problem. Opustite se, dragi naši maleni frajeri. Pa nije valjda visina jedina prednost koju imate? Na kraju krajeva, znamo mnogo pametnih žena koje ispred visine stavljaju ljubav i neke druge, važnije kvalitete.

Ana Ivanović, Bastijan Švajnštajger, Visina, Visoka
foto: Beta AP

Kurir.rs/N.B.

Bonus video:

00:09

Ovako cecin decko provodi vreme posle raskida

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track