OTIŠLA NA BOTOKS, A VRATILA SE KUĆI UNAKAŽENA: Lekar napravio UŽASNU grešku, otišla da se ulepša, a sad je OČAJNA! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Tik Tok

pazite se

OTIŠLA NA BOTOKS, A VRATILA SE KUĆI UNAKAŽENA: Lekar napravio UŽASNU grešku, otišla da se ulepša, a sad je OČAJNA! (VIDEO)

Žena -

Fotograf Tatijana Rezende iz SAD upozorila je sve ljubitelje estetskih korekcija da se dobro informišu o svom lekaru nakon što je zbog injekcije botoksa ostala neprepoznatljiva.

Tatijana Rezende, TikTok
foto: Printscreen/TikTok

Tatijana je u video na svom TikToku pokazala rezultat pogrešne primene botoksa, a pregledalo ga je gotovo 370.000 ljudi. Naime, lekar joj je botoks ubrizgao na pogrešno mesto. Tatijani se zbog toga lijevo oko spustilo, a desno joj se povećalo, piše The Sun.

"Zvala sam svog lekara opšte prakse jer sam bila jako uplašena. To mi se nikada prije nije dogodilo", kazala je.

Tatijana je nakon toga otišla na konsultacije sa stručnjakom koji joj je prepisao lekove koje je uzimala gotovo nedelju dana.

"Sada ne mogu ništa da uradim, već samo da čekam da mi se oči vrate na normalu. I zato pre nego što odete na botoks, dobro se informišite o doktoru koji će vam ga ubrizgati", poručila je.

Tatijana Rezende, TikTok
foto: Printscreen/TikTok

Brojni pratioci dali su joj podršku te su joj zaželeli brz oporavak. "Tako mi je žao, nadam se da će ti oči biti bolje", "Želim ti brz oporavak", komentarisali su.

Neki od njenih pratilaca su je, pak, kritikovali i naveli da je botoks "nepotreban postupak".

"Nikome ne bih dopustila da mi ubrizga išta blizu očiju", "I doktori su ljudi, ponekad greše", "Nijedan medicinski zahvat nije 100 posto siguran", poručili su joj.

Jedna Tatijanina pratiteljka je ostala poprilično traumatizirana nakon što je pogledala video. "Upravo sam otkazala svoj termin… Drago mi je da si dobro… Tako si hrabra što si snimila ovaj video", napisala je.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

02:21

Jedinstvena usluga dostave u Srbiji! Možete dobiti knjigu iz biblioteke na kućnu adresu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track