MUŠKARCI, PAŽNJA! Evo konačno najiskrenijih odgovora zašto vas ŽENE VARAJU! Ima tu dosta VAŠE krivice
Foto: Shutterstock

Da li vam je sada imalo jasnije?

MUŠKARCI, PAŽNJA! Evo konačno najiskrenijih odgovora zašto vas ŽENE VARAJU! Ima tu dosta VAŠE krivice

Žena -

Iako muškarce bije glas da su švaleri, i ženama se ponekad (dobro, možda i malo češće!) desi da uskoče u tuđi krevet. Kako ubuduće ne biste bili u zabludi i da biste znali zašto one to rade, evo nekoliko najčešćih razloga.

Nezadovoljstvo u krevetu

Iako je muškarcima ovaj razlog na prvom mestu, ženama nije. Ipak, to ne znači da im nije važno da budu zadovoljne u krevetu. One će se najčešće upustiti u aferu ako osete da im partner ne posvećuje dovoljno pažnje i da su manje voljene. Ukoliko im nedostaju blizina i povezanost s partnerom, potražiće je negde drugde.

Seks
foto: Shutterstock

Partner se zapustio

Ovo je jako bitna stavka u kojoj muškarci često kiksiraju. Svako od nas ponekad ima loše faze i nije baš uvek u najboljem izdanju. Ali ako se partner vidno zapusti, npr. ne održava higijenu, ženi se to uopšte neće svideti, naprotiv, to je neverovatno odbija od partnera.

par u krevetu, partner smrdi, smrad iz usta
foto: Shutterstock

Traženje savršenstva

Veliki broj žena upušta se u prevaru zato što su sklone idealizaciji veze i uvek traže "nešto više", pa stalno love greške partnera. Nezadovoljstvo partnerom obično izvire iz nezadovoljstva sobom.

Prijateljstva koja su više od toga

Žene često ne znaju da postave jasne granice prijateljstva. Postoji mogućnost da upravo s prijateljima koji im se nađu pri ruci kad se posvađaju s partnerom i služe im kao rame za plakanje, mic po mic - završe u krevetu.

Nedostatak komunikacije

Za ženu je komunikacija važan deo veze. Ako s partnerom može da razgovara o važnim stvarima i ukoliko je svesna da je on zainteresovan, razumevanje neće tražiti na drugom mestu.

Osveta

Povređena i prevarena žena željna osvete bez razmišljanja će prevariti partnera. U prevodu, vratiće mu milo za drago.

Seks
foto: Shutterstock

DOBRO OTVORITE OČI Ovo su još neki znaci prevare:

- Ne zanima je više kuda njen partner ide i kad se vraća - Sređuje se više nego inače za posao - Ne interesuje je da li je privlačna partneru - Manje je zainteresovana za seks - Provodi više vremena na poslu ili van kuće - Naprasno izgleda srećno - Manje je tolerantna prema partneru i ne zanima je vreme koje provodi nasamo s njim

Kurir.rs/N.B.

Bonus video:

08:00

SVAKI 4 BRAK U SRBIJI ZAVRŠI SE RAZVODOM, PREVARA GLAVNI UZROK: Stručnjak objasnio kako vara žena, a kako muškarac RAZLIKA OGROMNA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track