SESTRA MI IMA TUMOR NA MOZGU, TRAŽILA MI JE DA ČUVAM NJENU DECU KAD UMRE, ALI SAM ODBILA: Ispovest devojke koja je izazvala LAVINU
Foto: Profimedia

ŠTA BISTE VI URADILI?

SESTRA MI IMA TUMOR NA MOZGU, TRAŽILA MI JE DA ČUVAM NJENU DECU KAD UMRE, ALI SAM ODBILA: Ispovest devojke koja je izazvala LAVINU

Žena -

Jedna anonimna 25-godišnja Britanka izazvala je lavinu komentara nakon što je na internet forumu podelila svoju priču. Naime, devojka koja se u mladosti odselila u SAD, požalila se na zahtev svoje šest godina starije sestre.

- Pozdrav svima. Pre nekoliko meseci me kontaktirala sestra. Rekla mi je da umire. Pronašli su joj tumor na mozgu i ostalo joj je malo vremena. Tražila je od mene da se brinem o njenoj deci nakon smrti, ali sam je odbila, evo i zašto - započela je svoju objavu, koju prenosi Mirror i odmah nastavila:

tuga, devojčica, tinejdžerka
foto: Profimedia

- Rekla mi je kako se nema ko da brine o deci kad ona umre. Imala je muža, ali on ju je ostavio jer ga je neprestano varala. Dobila je troje vanbračne dece s različitim muškarcima. Očekivano, njen bivši suprug ne želi da se brine o toj deci, a ona nije sigurna ko su uopšte njihovi očevi. Kako svoju sestru zaista ne poznajem i ne razgovaramo dugi niz godina, odbila sam je. U mladosti je bila jako zla i cinična prema meni. U zadnjih sedam, osam godina videla sam je samo na sahranama naših roditelja. Nemamo kontakt - nastavila je svoju priču ova devojka.

Objasnila je kako je ona u srećnom braku i kako ne želi da menja svoj život.

bol, tuga, žena, tužna
foto: Profimedia

- Kad sam upoznala partnera, odmah sam mu rekla kako ne želim da imam decu. On je bio istog stava. Možete da kažete da smo sebični ili ne znam šta, ali to su naši životi i naš izbor. Kad bih sad u kuću dovela troje klinaca, uzrasta od šest, tri i jedne godine, to bi nam uništilo život, a verovatno i brak Dete nije obaveza "samo" na 18 godina, već za ceo život. Ja tu obavezu ne želim. Uprkos tome što mi je plakala preko telefona, odbila sam je. Ništa joj ne dugujem - stoji na kraju objave.

Ova priča, očekivano, dobila je velik broj komentara. Polovina njih čestita ovoj devojci na istrajnosti, ali druga polovina je moli da o svemu opet razmisli:

- Iako niste bile u dobrim odnosima, to je ipak tvoja krv. To su tvoji nećaci. Deca donose radost u naše živote - stoji u jednom od komentara.

(Kurir.rs)

Bonus video:

13:14

NINA KOLUNDŽIJA POBEDILA TUMOR: Otkrila sa čime se suočila u toku dijagnoze i kako teče oporavak posle OPERACIJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track