DA LI STE PRESTARI DA NOSITE FARMERKE? Istraživanje pokazalo kada bi trebalo da ostavite svoj omiljeni komad odeće iza sebe!
Foto: Profimedia

Volite ih, ali morate da ih ostavite

DA LI STE PRESTARI DA NOSITE FARMERKE? Istraživanje pokazalo kada bi trebalo da ostavite svoj omiljeni komad odeće iza sebe!

Žena -

Sa godinama neke stvari koje smo navikli da uradimo postaju nam jer smo došli do određene starosne granice.

farmerke
foto: Shutterstock

To ljudima ume jako teško da padne, a posebno je teško ženama koje se susreću sa problemima u modnim kombinacijama. Naravno, određena odeća prosto nije prilagođena da je nose starije osobe, a evo koja je starosna granica za za nošenje farmerki.

Britanska služba za dostavljanje CollectPlus sprovela je istraživanje na 2000 Britanaca i otkrila kada je pravo vreme da ostave farmerke iza sebe. Rezultati istraživanja pokazuju da je kranje vreme kada napunite 53. godine jer je nemoguće naći farmerke koje ljudima u ovim godinama stoje.

farmerke, zvoncare
foto: Profimedia

- Jedan od 10 ispitanika starijih od 50 godina rekao je da je isprobao do šest stilova pre nego što je pronašao savršen par- rekli su istraživači.

Istraživanje je takođe pokazalo da većina ljudi doživi najveću razinu stresa dok kupuje, farmerke upravo iznad 53. godine. Šest posto kupaca čak je postalo toliko uznemireno da su briznuli u plač.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:36

POZNATI MODNI DIZAJNER PRESUDIO: Ove popularne pevačice su KRALJICE STILA u Srbiji (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track