BIO SAM PRVOKLASNI IDIOT: Kad je ljubavnica počela da se ponaša OVAKO, pokajao se što je ostavio ŽENU I DECU zbog nje
Foto: Profimedia

kajanje

BIO SAM PRVOKLASNI IDIOT: Kad je ljubavnica počela da se ponaša OVAKO, pokajao se što je ostavio ŽENU I DECU zbog nje

Žena -

- Ostavio sam svoju ženu i dvoje dece zbog devojke iz bara, koja je sada trudna i opseda me, i sve što mogu reći je da mi ne cvetaju ruže - požalio se muškarac engleskoj kolumnistkinj Deidri, koja je i bračni savetnik.

Naime, u braku je bio deset godina i ima dva mala dečaka, a suprugu je upoznao kada su oboje imali 19, a sada imaju 34 godine. Sve se između njih raspalo nakon njegovog noćnog provoda sa ženom koju je upoznao u kafiću, prenosi "The Sun".

brak, bračni savetnici
foto: Shutterstock

- Pamet mi je pomutila žena zadivljujućeg izgleda u koktel baru, koja je tamo radila. Izgledala je jako seksi sa svojim prekrasnim osmehom i neverovatnom figurom. Bio sam sa suprugom i kada je moja žena videla nekog poznatog i otišla da razgovara s njim, zgrabio sam svoju priliku i napravio prvi korak s prekrasnom devojkom. Odmah sam osetio neku seksualnu hemiju. Susreli smo se u pabu sledeće večeri, tako smo se dobro slagali da mi se činilo potpuno ispravno ljubiti se s njom - priča muškarac, koji se osećao pomalo krivim, navodeći kako su on i supruga prošli mnoge svađe, a seks im je bio gotovo nikakav.

par, veza, brak, krevet, svađa
foto: Profimedia

Nakon sedam dana od njihovog upoznavanja, imali su odnose u njenom stanu uglavnom nakon njegovog posla. Stvari su se brzo razvile u pravu aferu.

- Neposredno pre Božića, moja žena je videla poruku na mom telefonu i priznao sam tad da sam nekoga upoznao. Izbacila me iz kuće. Međutim, iako sam znao da sam pogrešio, nisam mogao sakriti svoje osećaje - priča muškarac koji se nakon toga preselio kod svoje ljubavnice. Ali nova devojka je ispala pravi "kontrol frik".

par, veza, svađa, odnos, ljuta, raskid
foto: Profimedia

- Ne voli kad viđam svoju decu. Želi takođe da zna gde sam 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji. Sada mi je rekla da je trudna. Ona želi da zadrži bebu, a ja samo želim da se vratim svojoj ženi. Ona je ta koju volim. Bio sam prvoklasni idiot i mislim da sam imao krizu srednjih godina. Želim da vratim vreme unazad. Šta mogu da učinim?

- Izdali ste i povredili svoju ženu, stoga budite spremni na puno puzanja kako biste dokazali da je ovo bila velika greška. Objasnite ljubavnici da ste prenaglili u ovoj vezi kada je zapravo trebalo da se usredsredite na brak, ali podržaćete nju i dete, ako je njena odluka da želi da ga zadrži. A što se tiče vas i supruge, pronađite dobrog bračnog savetnika.

(Kurir.rs)

Bonus video:

08:00

SVAKI 4 BRAK U SRBIJI ZAVRŠI SE RAZVODOM, PREVARA GLAVNI UZROK: Stručnjak objasnio kako vara žena, a kako muškarac RAZLIKA OGROMNA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track