PUŠTAM BEBU DA SPAVA NA PODU, I MNOGI ME ZATO OSUĐUJU: Izjava majke izazvala BURNE REAKCIJE, a ona ima OPRAVDAN RAZLOG (VIDEO)
Foto: Profimedia

KRITIKE NA RAČUN MAJČINSTVA

PUŠTAM BEBU DA SPAVA NA PODU, I MNOGI ME ZATO OSUĐUJU: Izjava majke izazvala BURNE REAKCIJE, a ona ima OPRAVDAN RAZLOG (VIDEO)

Žena -

Influenserka koja stoji iza TikTok profila "Montessori Mothering", koji broji više od 150 hiljada pratilaca, otkrila je da svoju bebu pušta da spava na podu - umesto u krevecu, i s tim priznanjem je šokirala ljude.

“Kada sam rekla svojoj porodici da moj sin spava na podu, svi su se šokirali”, rekla je i objasnila da se u "Montessori" načinu odgajanja može početi sa spavanjem na podu od rođenja bebe, ali je ona ipak sa svojim sinom to počela praktikovati tek kada je navršio 6 meseci.

beba, žena, majka, dojenje
foto: Profimedia

Nije dugo trebalo da se u komentarima jave i drugi roditelji. Kako prenosi "The Sun", prvo je jedna osoba napisala da su ona i suprug takođe detetu namestili mali krevetić na podu, odnosno samo dušek i posteljinu.

“Dete se puno okreće tokom noći, i lakše nam je ovako jer nema straha da će pasti s visine.”

Iako je većina podržala ovu metodu odgoja, bilo je, naravno, i onih kojima se to uopšte ne sviđa, i smatraju da deca treba da spavaju u kolevci ili krevecu.

(Kurir.rs/Večernji.hr)

Bonus video:

07:44

MAJCINSTVO JE MOGUCE I POSLE CETRDESETE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track