SAMO ONA MOŽE DA PONESE OVO I IZGLEDA TAKO DOBRO! Trend iz 90-ih danas se vraća na VELIKA VRATA, a za sve je kriva JEDNA manekenka
Foto: Profimedia

napokon

SAMO ONA MOŽE DA PONESE OVO I IZGLEDA TAKO DOBRO! Trend iz 90-ih danas se vraća na VELIKA VRATA, a za sve je kriva JEDNA manekenka

Žena -

Devedesete godine prošlog veka, kada je u pitanju moda, danas su ozloglašene, a mnogi modni trendovi koji tada bili popularni sa razlogo su zaboravljeni u fiokama na dnu ormara.

Ipak, devedesete svakako nisu bile totalni modni promašaj, te se i u tom periodu mogu naći kombinacije koje i danas svi volimo uprkos tome što sa sobom nose žig ove nevoljene modne decenije.

Jedna od najtraženijih mankenki današnjice, Bela Hadid prošetala se ulicama Pariza u društvu svog dečka Marka Kalmana u jednoj takvoj modnoj kombinaciji.

Naime, Bela je prošetala bele čarape koje vire iznad crnih patika, kariranu suknju i sportski duks, kombinaciju koja je bila veoma popularna među tinejdžerkama devedesetih godina.

Sigurno da bi mnogi osudili ovu modnu kombinaciju, ali kada je obuče najpoželjnija manekenka na svetu, taj autfit istog se trenutka vraća na vrh modne liste i postaje trend broj jedan za narednu sezonu, što će se verovatno desiti i sa kariranom suknjom i belim čarapama.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:36

POZNATI MODNI DIZAJNER PRESUDIO: Ove popularne pevačice su KRALJICE STILA u Srbiji (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track