OBUKLA POLA HALJINE, PA JOJ SVI ZEVALI U ZADNJICU! Godinama postavlja modne trendove, a sad se skoro GOLA prošetala PARIZOM! FOTO
Foto: Instagram

GDE JE DRUGA POLOVINA?

OBUKLA POLA HALJINE, PA JOJ SVI ZEVALI U ZADNJICU! Godinama postavlja modne trendove, a sad se skoro GOLA prošetala PARIZOM! FOTO

Žena -

Nedelja mode u Parizu svakako da je svetski broj jedan događaj na kojem moraš da se pojaviš ukoliko tvoje ime išta znači na modnoj sceni.

Dame koje se prošetaju Pariskom nedeljom mode podstavljaju svetske trendove za narednu sezonu, a ti trendovi, kakvi god da su, uvek izazivaju pažnju šire javnosti.

Ipak, neke od haljina za koje se obuku ove svetske dame, svako nisu ni poželjne ni primerene da ih nosi jedna obična devojka, a to je bio slučaj sa haljinom koju je obukla influenserka Leoni Hane.

Leoni Hane jedna je od najpoznatijih i najuticajnijih modnih blogerki koju na Instagramu prati više od četiri miliona ljudi. Poreklom iz Nemačke, počela je tako što je objavljivala svoje svakodnevne stajlinge i prodavala nošenu odeću, a sada je jedna od trendseterki koja je redovan gost na najvećim modnim revijama širom sveta.

Ona se za ovu priliku obukla vrlo neobično i time izazvala poglede svih prisutnih. Leoni je "došetala" u crvenoj haljini, za koju se zapravo može reći da je pola haljine, pošto je jedan deo tela celom dužinom go, a haljina je spojena jednim kaišićem preko ruke i zlatnim delom na kuku. Kako bilo, ova 33-godišnja lepotica prikovala je sve poglede za sebe u asimetričnoj haljini sa crvenim šljokicama, a nije ni čudo što su svi gledali u nju, pošto joj se otpozadi videla i zadnjica.

Leoni je inače pre odlaska na reviju objavila video na Instagramu, u kojem je pitala svoje pratioce da glasaju koju od dve haljine da obuče, a reklo bi se da se ne zna koja je "rizičnija", s obzirom da su joj iz druge haljine, kratke crne sa prorezom na stomaku, ispadale grudi pri svakom koraku.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:59

NIKAO JEDINSTVENI OBJEKAT U NOVOM SADU! Ovo je retko čak i u svetu, DECA će se najviše obradovati

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track