RODILA JE TRI BEBE U TOKU JEDNE GODINE, A NISU BILE TROJKE: Svi se pitaju kako je to moguće, a ova SAMOHRANA MAJKA ima objašnjenje
Foto: Profimedia

kako je to uspela?

RODILA JE TRI BEBE U TOKU JEDNE GODINE, A NISU BILE TROJKE: Svi se pitaju kako je to moguće, a ova SAMOHRANA MAJKA ima objašnjenje

Žena -

Život je pun iznenađenja, a Stefani, samohrana majka troje dece to najbolje zna, pogotovo zbog činjenice da je u roku od godinu dana rodila tri bebe koje nisu trojke!

Stefani Hansen ima trideset i dve godine i neverovatnu životnu priču. Naime, ona je majka troje dece koje je rodila u istoj godini, a nije bila u pitanju trudnoća s trojkama.

Stephanie
foto: Screenshot TikTok

Svoju prvu ćerku Dafne dobila je 28. januara 2020. godine, a onda je, samo tri meseca kasnije, otkrila da je ponovo trudna. Deset meseci nakon prvog porođaja, 8. decembra iste godine dočekala je ćerke - bliznakinje Rubi i Penelope.

Dakle, beba Dafne je imala 94 dana kada je Stefani saznala da je drugi put trudna.

trudnica, trudnički stomak
foto: Shutterstock

U proseku, većina žena ponovo ovulira oko 45 dana ili šest nedelja nakon porođaja. Stefani je uradila test na trudnoću pre nego što je krenula da pije kontracepciju, jer je u to vreme bila u novoj vezi.

Bila je u potpunoj neverici kada je otkrila da je test na trudnoću pozitivan i da već ima tri nedelje.

"Bila sam u novorođenoj magli, a [tada] je došlo do uzbuđenja zbog nove veze, samo sam se prilagodila svemu. Pomislila sam na Dafne i osećala sam se užasno jer sam shvatila da više ne bi imala samo svoje vreme sa mnom. Definitivno je bilo početne tuge", ispričala je preko svog TikTok naloga, na kojem svakodnevno deli razne zanimljive klipove o savetima i odrastanju beba.

Kada je dovela svoje novorođene blizance kući da upoznaju njihovu stariju sestru, Dafne je bila oduševljena i htela je da ih odmah zagrli. Petnaest meseci kasnije, tri sestre su veoma bliske – dele sobu i sve rade zajedno, ističe ova majka.

Stefani više nije sa ocem blizanakinja, ali njenoj deci ne fali ljubavi, jer je u potpunosti posvećena svojim ćerkama.

trojke
foto: Profimedia

"Nije uvek lako, ali ja sam najsrećnija sada, nego što sam ikada bio u svom životu. Ova deca su najbolja stvar koja mi se ikada dogodila", dodala je Stefani.

(Kurir.rs/Blic žena)

Bonus video:

01:52

Trudnoća u vreme pandemije korona virusa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track