VEĆ NAKON SAT I PO MI JE TRAŽIO DA NE PRIČAM S DRUGIM MUŠKARCIMA: Upoznala dečka preko TINDERA, pa se POKAJALA! Tražio je NEMOGUĆE
Foto: Profimedia

OSTALA ŠOKIRANA

VEĆ NAKON SAT I PO MI JE TRAŽIO DA NE PRIČAM S DRUGIM MUŠKARCIMA: Upoznala dečka preko TINDERA, pa se POKAJALA! Tražio je NEMOGUĆE

Žena -

Nedavno je jedna devojka na Tviteru podelila svoje iskustvo s Tindera - aplikacije za upoznavanje ljudi.

Naime, ona je u svom tvitu napisala kako je dečko, s kojim ju je Tinder spojio, od nje tražio da se isključivo i eksluzivno posveti njemu. To ne bi bilo čudno da joj taj zahtev nije uputio nakon sat i po od njihovog upoznavanja i prvih poruka koje su razmenili.

Dopisivanje
foto: Profimedia

"Tip s Tindera želi da se odmah posvetim isključivo njemu, iako se još nismo ni čuli", napisala je u neverici u svom tvitu i podelila njihovu prepisku.

"Reći ću ti nešto: ako sam ja taj, onda sam samo ja taj...", počinje muškarac u svojoj poruci, i dodaje da ako ona želi slobodu da razgovara i s drugima, on tu neće biti...

Iako je nesigurni dečko tražio da mu odmah odgovori, ona je napisala da mora da ide i da će odluku doneti sutra. Ali, to evidentno nije bio odgovor kakvom se nadao.

"Ne želim da budem u 'miksu' s još nekim, pa da ti biraš... Ili vidi kako je samo sa mnom ili nemoj, preumoran sam da se s nekim nadmećem", rekao je. Ali ni na tome nije stao, pa je već u 4.30 ujutru opet poslao poruku u kojoj pita:

"Da li si stigla da razmisliš o mom zahtevu... Dobro jutro! Kako je? Želiš li da se nađemo danas?", napisao joj je još pre nego što je svanulo, a među njenim pratiocima bilo je i onih koji njegov iskreni pristup smatraju pohvalnim i koji misle kako bi i drugi u takvim situacijama trebalo odmah jasno da kažu šta od neke veze očekuju.

dopisivanje, žena, krevet
foto: Profimedia

Ipak, bilo je više onih koji su njegove poruke komentarisali kao "očajničke poruke ne baš normalnog tipa..." i "Spasilo te je to što si odmah shvatila da je čovek lud".

(Kurir.rs)

29:37

USIJANJE DANA 10.03.2021. ALEKSANDAR RADIVOJEVIĆ, STAŠA IVKOVIĆ, LJILJANA STANIŠIĆ: KAZNENA POLITIKA ZA OSVETNIČKE PORUKE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track