PROFESIONALNA LJUBAVNICA OTKRIVA CAKE: Ovo su LAŽI koje vam muževi govore kad vas VARAJU! Ne nasedajte, jer je tada s DRUGOM ŽENOM
Foto: Profimedia

ŽENE, OPREZ!

PROFESIONALNA LJUBAVNICA OTKRIVA CAKE: Ovo su LAŽI koje vam muževi govore kad vas VARAJU! Ne nasedajte, jer je tada s DRUGOM ŽENOM

Žena -

Profesionalna ljubavnica, koja izlazi samo s oženjenim muškarcima, otkriva najčešće laži i izgovore koje prevaranti koriste kako bi sakrili svoju neveru - od novih kreditnih kartica koje prikazuju kao "poslovne" pogodnosti, do okrivljavanja šefa za tajanstvene izostanke.

Tridesetdvogodišnja Ejmi Kaps iz Severne Karoline počela je izlaziti s oženjenim muškarcima nakon što ju je prevario vlastiti bivši muž. Ona tvrdi da su stariji muževi skloniji romantici i "divljaštvu" u spavaćoj sobi, posebno ako osećaju da ih žene zanemaruju.

Kaže da je njeni partneri obasipaju raskošnim poklonima i daju joj novac. Tvrdi da svaki mesec primi oko 45 hiljada evra u poklonima. Iako se ne kaje što izlazi s oženjenim muškarcima, Ejmi je podelila savet svim ženama koje se boje da su prevarene i otkrila četiri najčešća izgovora koje varalice govore svojim partnerkama kako bi prikrili aferu.

Amy izlazi isključivo s oženjenim muškarcima koje je počela loviti nakon što ju je pre nekoliko godina prevario vlastiti bivši muž, a od tada je stekla jedinstveno znanje o načinima na koje neverni muškarci pokušavaju sakriti svoje nedopuštene romanse.

Ona je odlučila razotkriti glavne tajne koje preljubnici ne žele da znate - uključujući i zašto veruje da muškarci varaju i koliko skupo može biti da ljubavnica bude sretna.

Prema Ejmi, jedan od ključnih razloga zašto muškarci varaju je najočitiji - seks. A, ako je to slučaj, bezosećajno kaže da je žena "sama kriva" što nije uspela sa svojim partnerom održati "zadovoljstvo" u spavaćoj sobi. Zapravo, jedan od razloga zašto se odlučila izlaziti sa starijim, oženjenim muškarcima, jeste taj što smatra da se oni često mnogo više trude u krevetu i daju sve od sebe da naprave romantične i raskošne trenutke i gestove.

- Prevaranti su uzbuđeni u krevetu, uglavnom zato što godinama nisu bili zadovoljni pa su spremni učiniti sve što je potrebno da me uzbude - objasnila je ona, i dodala - Volim muškarce u kasnim 30-im ili 40-ima jer su puno romantičniji, finansijski stabilniji i iskusniji u krevetu - kaže Ejmi i dodaje kako tuđi muževi troše više na nju nego na svoje žene.

- Više volim gotovinu nego skupe darove, moji ljubavnici su mi omogućili vrednu kuću koju gradim za sebe na"'rate". Uzimam njihov novac da platim račune i razmazim sebe - ističe Ejmi.

Iako se ne kaje zbog vlastite odluke da izlazi s oženjenim muškarcima, ponudila je "ruku spasa" ženama koje veruju da su prevarene u obliku vodiča za najčešće izgovore i laži koje preljubnici koriste.

Prvi put je otvoreno progovorila o svojim navikama još u oktobru 2021., kada je otkrila da traži oženjenog partnera s kojim bi započela novu vezu. U to vreme ona je insistirala da ju "nije briga" što ljudi misle o njenom nekonvencionalnom ljubavnom životu, tvrdeći da "ne misli da bi iko trebao varati svog supružnika", ali ako su došli do faze u kojoj duže vreme nisu ispunjeni brakom, zaslužuju pravo da "krenu dalje".

- Oženjeni muškarci žele popuniti prazninu koju ne dobijaju od svoje sadašnje partnerke i to me jako uzbuđuje - rekla je dodajući kako joj se sviđa ideja da bude njihova seksualna fantazija i najbolja ljubavnica.

- Mislim da niko ne bi trebalo da vara svog supružnika, ali kad je gotovo, gotovo je. Ponekad žele razgovarati o stvarima i jaukati o svojim partnerima, pa se često osećam kao terapeut. Nekad im savetujem da ako je njihova veza toliko nezdrava da varaju, da je u redu da nastave dalje, ističe Ejmi.

Budući da je u prošlosti bila u braku, Ejmi je rekla da želi izbeći "svete" aspekte ozbiljne veze, posebno kada su u pitanju kućni poslovi i finansije.

- Čovek je već oženjen, uz to ne ide ništa od onih dosadnih stvari. Bila sam u braku i zaista ne želim raspravljati o plaćanju računa niti o tome ko je na redu da iznese smeće - kaže ona i otkriva najčešće laži kojima nevernici prikrivaju svoju neveru:

- Večeras ću se naći s prijateljem na kratkom piću, ali nemoj me čekati jer bih se mogao zadržati...

Jedan od najčešćih načina na koji će nevernici pokušati prikriti svoju prevaru je izmišljanje planova s ​​prijateljem i zadržavanje detalja o navodnom susretu. To im daje priliku da se vrate kući kad god žele i osigurava im da ne promaše u detaljima ako im se postave pitanja o tome što su radili.

preljuba, prevara, par, veza, intima, ljubav
foto: Profimedia

- Imam sastanke i/ili putujem cele nedelje zbog posla...

Prema Ejmi, ovo je posebno važno ako vaš partner obično ne putuje na poslu. Ako primetite da koristi vreme praznika za posao - državni praznik, kada je ostatak kolega slobodan - možda je na odmoru s drugom ženom.

- Imam novu kreditnu karticu, ali je samo za posao, pa ne brini o tome...

Ako vas hrani ovim nakon što otkrijete novu karticu u njegovom novčaniku, verovatno je to ona koju drži zasebno, kako bi plaćao poklone svojoj ljubavnici.

burma, preljuba, čovek skida burmu
foto: Profimedia

- Ne zovi me na službeni telefon, šef će se iznervirati ako se javljam na lične pozive...

Ima li vaš partner "poslovni telefon" koji uvek drži na nekom stranom mestu poput zaključane komode i ne smete ga nazvati? Prema Ejmi, ovo je jasan znak da imate prevaranta u kući, prenosi "Daily Mail".

(Kurir.rs/24sata.hr)

Bonus video:

08:00

SVAKI 4 BRAK U SRBIJI ZAVRŠI SE RAZVODOM, PREVARA GLAVNI UZROK: Stručnjak objasnio kako vara žena, a kako muškarac RAZLIKA OGROMNA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track