PRIMETILA JE DA JOJ NEKO TROŠI KOZMETIKU: Devojka otkrila GROZNU ISTINU o momku, pa odlučila da se osveti OVAKO (VIDEO)
Foto: Profimedia

UHVAĆEN U LAŽI

PRIMETILA JE DA JOJ NEKO TROŠI KOZMETIKU: Devojka otkrila GROZNU ISTINU o momku, pa odlučila da se osveti OVAKO (VIDEO)

Žena -

Jedna devojka je na TikToku ispričala kako je posumnjala da je dečko vara, a zahvaljujući instaliranom sistemu pametne kuće (Google NEST) koji ima i kameru na ulaznim vratima, otkrila je i da ga svako veče posećuje, kako kaže, "njena jeftina kopija".

- Kad shvatite da je korišćena kozmetika koju ste ostavili u stanu svog dečka, pa se ulogirate na njegov Nest račun i vidite da svaki put kad vi ostanete kod kuće njemu dolazi vaša "jeftina kopija" - napisala je devojka u opisu svog videa.

@alexa.losey

and she followed me on instagram ?

♬ Crazy - Patsy Cline

Odmah je odlučila da ga ostavi, ali je pre toga ištampala na desetine plakata sa slikom devojke koju je kamera zabeležila i oblepila ih svuda po kući, da ne bi bilo zabune zašto ga napušta. - Još me je i pratila na Instagramu... - dodala je devojka, a njena priča brzo je postala viralna.

- Nije dovoljno ukrasti dečka, treba još i kozmetiku krasti, mogla ti je i bubreg uzeti! - napisala je jedna djevojka, a druga je dodala - Molim te reci da si mu naplatila ono što je druga potrošila!

prevara
foto: Shutterstock

Na ovaj se video nadovezala još jedna djevojka sa sličnom pričom koja je otkrila da je, baš kao i ona, zahvaljujući pametnoj tehnologiji otkrila da je dečko vara.

- Vozimo se u autu, a mom dečku se na displeju radija stalno pokazuje broj s kojeg ga neko uporno zove - ispričala je, a kad ga je pitala čiji je to broj, odgovorio je od prijatelja.

Tada ga je, kaže, upisala u Cash App aplikaciju za slanje novca i preko nje pronašla žensko ime i Tviter profil devojke, prenosi "The Sun".

(Kurir.rs/Večerni.hr)

Bonus video:

08:00

SVAKI 4 BRAK U SRBIJI ZAVRŠI SE RAZVODOM, PREVARA GLAVNI UZROK: Stručnjak objasnio kako vara žena, a kako muškarac RAZLIKA OGROMNA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track