UDALA SAM SE ZA ČOVEKA KOJI MI JE BIO KUM NA VENČANJU: Pred svima je priznao da me VOLI, nastao je MUK! Bio je prijatelj mog MUŽA
Foto: - / Wavebreak / Profimedia

NESVAKIDAŠNJA LJUBAVNA PRIČA

UDALA SAM SE ZA ČOVEKA KOJI MI JE BIO KUM NA VENČANJU: Pred svima je priznao da me VOLI, nastao je MUK! Bio je prijatelj mog MUŽA

Žena -

Desajri Vajt se razvela od muža i udala za svog prijatelja Brajanta, koji je bio kum njenom bivšem mužu na njihovom venčanju. Brajant joj je tada pred svima rekao kako je zaljubljen u nju

- Sećam se prvog trenutka kada sam vidio Desajri. Zaljubio sam se u nju. Znao sam da mora da bude moja. Ona je najlepša osoba koju sam ikad video u svom životu - rekao je Brajant dok je kao kum nazdravljao svom najboljem prijatelju na venčanju 2010. godine.

- Ona je najbolja osoba koju sam ikada upoznao. Nikad nisam sreo nikoga poput nje. Onda sam saznao da već ima dečka i znao sam da moram da pronađem način da je dobijem, ali onda sam upoznao i njenog dečka (sad već bivšeg supruga) i postali smo prijatelji. Volim vas oboje - čestitam - Desajri se prisetila Brajantovog govora.

Dodala je i kako je nakon njegovog priznanja u sali s 200 ljudi zavladala tišina, a njoj je bilo jako neprijatno.

- Brajant i moj bivši suprug postali su najbolji prijatelji i, budući da su bili muškarci, sve su radili zajedno - ispričala je Desajri i dodala da nikada nije gajila nikakva osećanja prema Brajantu, kog je upoznala u srednjoj školi.

Dodala je i da se tačno seća njegovog pogleda kada ju je video u venčanici i da je tako nikada pre nije pogledao. Brajant se navodno napio na venčanju, a potom joj javno priznao ljubav. Iste večeri, Desajri je zaplesala s Brajantom. Dok su plesali, Brajant ju je pitao zašto mu nikada nije dala priliku.

Njegovo priznanje ona je kasnije pravdala činjenicom da je samo bio pijan i nije znao što govori. Međutim, kad je njen brak nakon godinu dana počeo polako da se raspada jer je njen muž usvojio potpuno drugačije navike, njen odnos s Brajantom je iz prijateljskog prešao u ljubavni.

Tokom njenog razvoda, stalno je bio uz nju i tešio ju je, a u jednom trenutku na njeno iznenađenje ju je i poljubio.

- Došlo je niotkuda. Kada me je poljubio, nisam se izmaknula, a onda sam mu uzvratila. Bila sam šokirana što je to bio dobar poljubac. Osećala sam se dobro i prirodno - prisetila se Desajri.

Nakon godinu dana njihove veze zatrudnela je s njihovim prvim sinom Sojerom, koji sada ima devet godina, a par se venčao 2012. Danas imaju četvoro dece i srećni su, piše New York Post.

(Kurir.rs)

Bonus video:

05:57

PALA PROSIDBA NA NASTUPU! Sandra Afrika otkrila na kakav spektakularan način je ZAPROŠENA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track