MNOGE MAME NE ZNAJU DA JE OVO MOGUĆE! Žena pokazala da joj je MLEKO ROZE BOJE: To je krv u mleku, ali beba može da ga pije! VIDEO
Foto: Printscreen/TikTok

DA LI BISTE DALI DETETU?

MNOGE MAME NE ZNAJU DA JE OVO MOGUĆE! Žena pokazala da joj je MLEKO ROZE BOJE: To je krv u mleku, ali beba može da ga pije! VIDEO

Žena -

Ako ste ikada dojili bebu, svesni ste toga da vaše bradavice mogu zadobiti povrede, pa čak i krvariti, ipak, ovaj problem ne dešava se previše često te nema mesta za preteranu brigu.

mleko
foto: Printscreen/TikTok

Međutim, mame koje se susretnu sa ovim često se veoma uplaše jer ne znaju šta se tačno dešava, a upravo se to desilo novopečenoj mami Džo koja je na svom TikTok nalogu podelila je kako izgleda njeno mleko koje je iz dojki izmlazala pumpicom. Primetićete roze boju mleka, ali u ovom slučaju to nije od crvene hrane koju je mama jela, već od krvavih bradavica.

- Niko mi nije rekao da ukoliko odlučim da dojim, mogu da računam na to da će moje mleko imati spektar boja - rekla je ona u svom snimku, a onda je pokazala razliku u boji mleka.

U prvom slučaju možete da vidite mleko očekivane bele boje, a u drugom ćete se pomalo iznenaditi kada shvatite da mleko postepeno prelazi u roze boju. Mama je ovo roze mleko nazvala 'mleko od jagoda', a onda objasnila:

- A zašto je mleko ružičasto? To je krv. Beba ipak može da je pije! Na vama je da odlučite da li ćete joj dati takvo mleko ili ne.

Ovaj video izazvao je brojne komentare, neki su zanimljivi, a neki su joj vrlo zahvalni na ovakvom upozorenju.

"Odgajanje malih vampira, jednu po jednu bočicu", "Blago nama sa mamama koje nas upozore pre nego što postanemo mame, imala bih srčani udar", neki su od komentara.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:02

JELENA NIKOLIĆ IZ UDRUŽENJA BEBAC: Dojenje je kao sportska aktivnost na Olimpijadi!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track