TIKTOKER INSTALIRAO KAMERU, PA UHVATIO DEVOJKU U PREVARI: Sve je saznao UŽIVO u videu, a evo šta je ODMAH uradio (VIDEO)
Foto: Profimedia

MNOGI MU NE VERUJU

TIKTOKER INSTALIRAO KAMERU, PA UHVATIO DEVOJKU U PREVARI: Sve je saznao UŽIVO u videu, a evo šta je ODMAH uradio (VIDEO)

Žena -

Već neko vreme sumnjam da me devojka vara, ali nisam hteo da je optužim bez dokaza, pa sam putem interneta kupio kameru skrivenu u strujni utikač, ispričao je jedan momak u TikTok videu. On je dodao i kako se na internetu lako može pronaći takav maleni špijunski uređaj, koji u sebi osim kamere ima i mikro USB i SD karticu za čuvanje podataka.

- Ona i ja smo zajedno malo više od šest godina - ispričao je, a nedavno je, kaže, počela drugačije da se ponaša, zbog čega je pomislio da se viđa s nekim drugim. Nakon što je u šteker instalirao mikro kameru, uključio ga je u utičnicu u kuhinji i izašao napolje, a video-zapise s kamere je, kaže, preusmerio na svoj mobilni telefon, prenosi The Sun.

@mrsurveillance Rule #1: If your girl's name is Ashley.. run. Link in bio if you want to catch a cheater. #cheater #toxic #cheatersgettingcaught ♬ original sound - Mr. Surveillance

U sledećem videu se vidi kako seda u automobil i odlazi, a u vožnji čeka da kamera "ulovi" nešto zanimljivo; a onda odjednom čuje lupanje ulaznih vrata stana i vidi dvoje ljudi koji ulaze u kuhinju - svoju devojku i nepoznatog muškarca kog ona već za par trenutaka ljubi.

- Ma ti se šališ - kaže on gledajući snimak, a onda pokazuje i SMS u kojem joj piše da je među njima gotovo i da što pre ode iz stana.

- Nadam se da ste srećni - kaže on uznemirenim glasom i žali se kako je na nju izgubio šest godina života.

@mrsurveillance Stay tuned for part 2! Link in bio for anybody wondering.. #cheater #toxic #catchacheater ♬ original sound - Mr. Surveillance

Njegov video s navodnim dokazom prevare je pogledalo više od 2,5 miliona korisnika, a mnogi od njih su komentarisali kako se vidi da je cela situacija namontirana, pa su mu u komentarima i pohvalili uverljivu glumu.

- Sad će pravi zaplet: njih dvoje će pogledati pravo u kameru, a dečko će shvatiti da je tip s njom zapravo njen brat! - našalio se jedan Tiktoker s ovim videom u stilu španske sapunice, ali bilo je i onih koji nisu sumnjali u istinitost priče, pa su prevarenog dečka u komentarima tešili i delili svoja slična iskustva.

(Kurir.rs/ Večernji.hr)

Bonus video:

02:16

KO JE SRPSKI ŠPIJUN PO KOME JE NASTAO DŽEJMS BOND? Duško je bio dvostruki agent, a sad je otkriveno i ZNAČENJE BROJA 007

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track