DA SAM DOŠLA ŠEST MESECI KASNIJE NE BI ME SPASILI: Smejala se kada joj je stigla STRAŠNA poruka koja joj je sačuvala život!
Foto: Printscreen

JEDVA SU JE SPASILI

DA SAM DOŠLA ŠEST MESECI KASNIJE NE BI ME SPASILI: Smejala se kada joj je stigla STRAŠNA poruka koja joj je sačuvala život!

Žena -

Morana Mamić podelila je na društvenim mrežama priču o tome kako joj je 2021. godine dijagnistifikovan melanom.

U junu prošle godine na društvenim mrežama influenserka je otkrila kako je vest o melanomu saznala dok je sedela na opuštenoj kafi s prijateljicama.

Nakon što joj je dijagnostikovan melanom, srećom obratila se doktoru na vreme i podvrgla se operaciji. Rekli su joj da ne bi uspeli da je spasu da je došla šest meseci kasnije.

- Iz smeha trgne me zvuk poruke. Bacim pogled, vidim (moja Tea) glavna sestra u poliklinici. U trenu, prođe mi glavom kako sam prošle nedelje izvadila malu crnu tačkicu na podlaktici. Poruka kratka. 'Draga Morana, javite se doktoru.' U toj sekundi u meni se nešto slomilo - rekla je tada influenserka.

Sada je mnogo bolje i opooravlja se, a nedavno je objavila i video u kome priča o svom iskustvu sa melanonom.

- Sve je prošlo dobro. Sve nas je to potreslo, mene najviše. Gde god izlazim, moram staviti zaštitni faktor 50. Ne smem se sunčati. Moj melanom je bio atipičan, inače mi je puno telo madeža, ali tada sam primitila tačku na ruci od dva milimetra. I nešto mi nije dalo mira - ispričala je Morana i dodala kako je zatim posetila lekara i otkrila da se radi o melanomu:

- Sve je otkriveno na vreme, imala sam dve operacije, a sada mi je ostao ožiljak. Da nisam odmah reagovala, bilo bi loše.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track