MNOGO BOLJE OD NAMEŠTENIH: Jedna mama pokrenula zanimljiv trend na društvenim mrežama! Evo kako izgledaju žene nakon POROĐAJA
Foto: Shutterstock, Ilustracija

VIDEO

MNOGO BOLJE OD NAMEŠTENIH: Jedna mama pokrenula zanimljiv trend na društvenim mrežama! Evo kako izgledaju žene nakon POROĐAJA

Žena -

Jedna mama je pokrenula trend na TikToku nakon što je podelila iskrene i prirodne fotografije sa svog porođaja. Naime, podelila je uz nju i one koje su prikazivale ono kako je zamišljala da će njene fotografije izgledati.

Kelsi Rodrigez, koja ima korisničko ime @kelsrod na TikToku, podelila je video u decembru, koji je započeo prikazivanjem fotografija za koje se nadala da će njen suprug snimiti dok je rađala.

"Slike koje sam htela da moj muž napravi u bolnici", napisala je Rodrigez u tekstu uz video. Potom je podelila fotografije koje je njen suprug snimio, uz opis: "Slike koje je na kraju napravio."

Na jednoj fotografiji sedi u bolničkom krevetu i ogrtaču i pokazuje srednji prst kameri, dok na drugoj leži i drži njihovo novorođenče. Fotografije su uključivale i trenutak kada je držala bebu u jednoj ruci dok je drugom držala telefon, i krupni plan kako spava otvorenih usta.

U komentarima viralnog videa mnogi su gledaoci ipak hvalili iskrene fotografije, a jedna je osoba napisala: "Sirovo i stvarno. Sviđa mi se", dok je druga osoba rekla: "Vaše slike su PRAVI ŽIVOT."

"Samo znam da će takav biti moj mužić. On snima najgore fotografije", u šali je utvrdila druga.

Iako je ova mama priznala da voli prirodne slike više od onih nameštenih, video je podstakao trend, pa su i druge majke počele deliti vlastite verzije.

Jednu verziju objavila je Monica - sledila je isti format, stvarajući video nekih fotografija za koje je očekivala da će njen dečko snimiti tokom porođaja. Zatim je podelila fotografije koje je on zapravo snimio.

"Nisam očekivala da ću se ovoliko smeati", napisala je jedna žena, dok je neko drugi komentarisao: "Žao mi je, ali sam se nasmejao."

Uprkos zabavnim reakcijama i majki i gledalaca, mnogi korisnici TikToka ustvrdili su da su iskrene fotografije čak posebnije od insceniranih. "Svaka majka se može pozvati na tu sreću, zbunjenost, iscrpljenost, strah, traumu, radost, nadu, ljubav", komentarisala je jedna osoba.

(Kurir.rs/Index.hr)

Bonus video:

01:43

STOTINE TRUDNICA NA NOVOJ TELEFONSKOJ LINIJI ZBOG VAKCINE: Ovo su pitanja koja najčešće postavljaju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track