NE POŠTUJEM IH I NE ZNAM ZA RED: Novopečena i umorna mama spremila svekru i svekrvi testeninu sa sirom, a oni se smrtno UVREDILI
Foto: Profimedia

problemi u braku

NE POŠTUJEM IH I NE ZNAM ZA RED: Novopečena i umorna mama spremila svekru i svekrvi testeninu sa sirom, a oni se smrtno UVREDILI

Žena -

Internet je stao u obranu iscrpljene novopečene majke koja se posvađala sa suprugom, svekrvom i svekrom zbog večere koju je pripremila. Na Reditu je upitala je li loša osoba jer je porodici svog supruga poslužila testeninu sa sirom.

"Prvo dete rodila sam pre četiri nedelje. Beba je zdrava, ali ja sam iscrpljena. Ne stignem da se istuširam, niti da operem kosu i ne mogu da spavam", napisala je pa pojasnila da ju je suprug iznenadio jer je u takvoj situaciji pozvao roditelje na večeru.

par, stariji, vino, večera
foto: Profimedia

"Nisam imala snage za to, nisam spremna za goste. Pitala sam ga možemo li naručiti hranu, što je odbio i rekao mi da bi njegovi roditelji to smatrali nepristojnim. Predložio mi je da nešto skuvam sama, važno da je domaće", dodala je.

Stoga je odlučila da napravi testeninu sa sirom jer joj je to najjednostavnije. Međutim, jelo je uznemirilo svekra i svekrvu.

par, veza, razvod, svađa
foto: Profimedia

"Rekli su mi da ih ne poštujem i da očito ne znam šta je ispravno, a šta loše kada su gosti u pitanju. Posvađali smo se i otišli su kući. A onda me osudio i muž i rekao da je takvo jelo uvredljivije nego da nisam poslužila ništa. Sada je hladan prema meni i odbija jesti sve što skuvam", kaže nesrećna žena.

Korisnici Redita oštro su osudili ponašanje supruga i njegovih roditelja.

Kolevka, Krevetac, Majka, žena
foto: Profimedia

"Uopšte mi nije jasno da neko očekuje da kuvate za goste tako brzo nakon porođaja. Zašto je on sedeo umesto da vam je pomogao? Njegova porodica trebala je doći s hranom i poklonima, i to u vreme kada ste vi spremni", smatra jedna osoba.

"Kod vas ima puno problema, većih od testenine sa sirom", dodaje druga.

"Upravo ste rodili dete, niste ih pozvali, niste bili upozoreni da će doći, a ipak ste nešto skuvali. Oni su snobovi, a vaš suprug neuviđajan. Sledeći put neka im on pripremi večeru i ugosti ih kad im već toliko želi ugoditi", nadovezala se treća.

(Kurir.rs/Index.hr)

Bonus video:

00:24

MOJA SVEKRVA JE NAJVEĆA ASPIDA KOJA POSTOJI! Snajka razvezala jezik, ZAPRETILA i mužu JAVNO!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track