OVA ŽENA JE LOTO DOBITNICA: Osvojila 137 MILIONA, a kad vidite šta je uradila s novcem, zanemećete! Ovo bi SAMO RETKI uradili
Foto: Printscreen/ Youtube/ DailyMail

ALTRUISTA

OVA ŽENA JE LOTO DOBITNICA: Osvojila 137 MILIONA, a kad vidite šta je uradila s novcem, zanemećete! Ovo bi SAMO RETKI uradili

Žena -

Frensis Konoli je osvojila 137 miliona evra, a polovinu nagrade u igri na sreću odlučila je da uloži na veoma poseban način.

Ukoliko bi bilo ko od nas ulovio zlatnu ribicu, sigurno bi želja za novcem bila bar jedna od njih.

Upravo to se desilo Frensis Konoli (55) iz Irske i njenom suprugu Patriku (57), koji su godinama igrali loto ne bi li ostvarili želju da osvoje prvu nagradu. I to im se na kraju i dogodilo 2019. godine, kada su osvojili na lutriji “Euromilions” neverovatnih 137 miliona evra.

Frensis Konoli
foto: Printscreen/ Youtube/ DailyMail

Život u znaku pomoći

Ova žena je bivša socijalna radnica i učiteljica koja je tokom celog života pomagala drugima i nikada nije očekivala da će joj bilo šta “pasti s neba”. Ipak, čini se da joj se upravo to desilo.

Ona je još kao studentkinja volontirala u Hitnoj pomoći i odgovarala je na telefonske pozive osoba obolelih od side. Osećaj pomaganja drugima još tada joj se, kako je govorila, zavukao pod kožu i nikada kasnije je nije napustio.

Zato je pola osvojene sume u startu dala porodici, prijateljima i dobrotvornim organizacijama.

- Ionako bih bila milionerka. Osvajanje ogromne količine novca može da promeni život, ali ne menja ličnost. Ako si glup pre nego što dobiješ toliki novac, bićeš glup i posle - rekla je Konolijeva, a preneo bbc.co.uk.

(Kurir.rs)

Bonus video:

12:11

Mića je Titov kuvar koji je napravio Karađorđevu šniclu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track