AKO IMATE VIŠE OD 50 GODINA, IZBEGAVAJTE OVAKAV BRUSHALTER: Samo ćete stvoriti KONTRAEFEKAT koji vam se nikako neće dopasti!
Foto: Profimedia

KORISNI SAVETI

AKO IMATE VIŠE OD 50 GODINA, IZBEGAVAJTE OVAKAV BRUSHALTER: Samo ćete stvoriti KONTRAEFEKAT koji vam se nikako neće dopasti!

Žena -

Kako godine idu, tako je potrebno i da garderobu prilagodimo njima. Žene sigurno ne mogu da nose istu veličinu grudnjaka godinama, te je morate prilagođavati.

Prirodno je da s godinama vaš stil se potpuno ili manje-više menja. Od frizure, stajlinga, načina hoda, sve dolazi do neke male "korekcije'' koja se mora ukombinovati sa našim dobom.

Što smo stariji, ono što je od velile važnosti, jeste udobnost.

brushalter
foto: profimedia

Svi težimo da pronađemo pravu meru između udobnosti i dobrog stila, a Dana Donfri, koja je kreirala liniju donjeg veša, kako bi osnažila žene da nose ono što im odgovara, savetuje da jedan tip brushaltera treba da izbegavate nakon navršenih 50 godina.

- Mnoge žene će doživeti promene u svom telu tokom i posle menopauze. Neke od tih promena mogu značajno da utiču na oblik, nežnost i punoću vaših grudi. Možda ste voleli pune korpe ili brushaltere sa žicom, ali u određenom životnom dobu, udobnost može biti prilično problematična - rekla je ona i dodala da žene nakon pedesete treba da biraju duboke korpe koje nemaju dodatan sunđer.

brushalter, ormar, garderoba
foto: Profimedia

Ona je istakla da nakon 50. godine push-up brushalere treba izbegavati jer mogu da “stisnu” grudi i stvore naborani dekolte.

(Kurir.rs/ Najžena)

Bonus video:

00:09

OŠIŠALA ŠIŠKE, ZAVEZALA REP, A STAJLING KAO DA JE SIŠLA SA PISTE: Subotićeva dominira u crno-belom, brushalter NE NOSI! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track