KREMU ZA HEMOROIDE MAŽE NA LICE: Kada čujete zbog čega Kim Kardašijan primenjuje ovu BIZARNU BJUTI RUTINU, oduševićete se!
Foto: Profimedia

tvrdi da deluje

KREMU ZA HEMOROIDE MAŽE NA LICE: Kada čujete zbog čega Kim Kardašijan primenjuje ovu BIZARNU BJUTI RUTINU, oduševićete se!

Žena -

Podočnjaci ne muče samo "obične" žene, već i slavne dame imaju probleme s njima i gotovo se svako jutro bore da ih uspešno prikriju ili bar smanje. Ponekad čak ni skupi kozmetički tretmani ne pomažu, jer protiv jutarnje natečenosti prosto nema leka.

Različiti serumi, kreme i korektori su u neseseru svakog od nas, a postoji i čitav dijapazon trikova koje rado koristimo kako bismo kamuflirali tamne podočnjake, ali smo uvereni da za ovaj niste čuli.

podočnjaci, oči, koža
foto: Profimedia

Svetu su ga otkrile Kim Kardašijan i Sandra Bulok, a premda zvuči veoma bizarno, kažu da je i te kako efikasan. Naime, holivudska glumica priznala je da obožava da koristi kremu za hemoroide kako bi se "otarasila" podočnjaka.

"Dugo nisam znala da se krema protiv hemomorida može staviti i na podočnjake kako bi se smanjila natečenost. Kad sam je prvi put stavila, bila sam oduševljena i od tada je često koristim", priznala je Bulokova.

Sandra Bulok
foto: Profimedia

Takođe, poznato je da ovu kozmetičku caku primenjuje i slavna starleta i rijaliti zvezda Kim Kardašijan, a to je otkrio njen šminker Mario Dedivanović.

"Ova krema zateže kožu. To je stvarno stari trik. Smrdi užasno, ali daje rezultate", rekao je njen šminker.

Naime, stručnjaci tvrde da sastojci u ovoj kremi stežu krvne žile i smanjuju crvenilo i uspešno se bore protiv podbulosti i otečenosti.

(Kurir.rs/Blic Žena)

Bonus video:

00:41

BLEDA, UMORNA, A PODOČNJACI DO PODA! Slavica Ćukteraš pokazala kako izgleda bez šminke, pa se požalila: MUKA MI JE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track