MAMA MISLIM DA IMAM SRČANI UDAR, UMREĆU: Mlada devojka preminula nakon 4 infarkta, majka u šoku UPOZORILA SVE na ove simptome!
Foto: Profimedia

TUGA

MAMA MISLIM DA IMAM SRČANI UDAR, UMREĆU: Mlada devojka preminula nakon 4 infarkta, majka u šoku UPOZORILA SVE na ove simptome!

Žena -

Mlada Džodi MekKan (22) pozvala je svoju mamu Sloun iz bolnice i rekla da misli da je imala srčani udar. Sledećeg dana pronađena je licem nadole u ​​svom krevetu nakon što je doživela srčani udar. Hitno je prebačena na intenzivnu negu i stavljena na respirator i odvojeno na dijalizu. Nekoliko dana kasnije imala je još četiri srčana udara i umrla, piše The Sun.

srčani udar
foto: Shutterstock

Mlada majka je otišla u bolnicu sa pankreatitisom, ali je pre toga bila zdrava, rekla je Sloun. Rekla je za Manchester Evening News:

- Džodi je bila u bolnici dva dana pre nego što je sve krenulo nizbrdo. Pozvala me je i rekla: 'Mama, mislim da imam srčani udar. Umreću. Rekao sam joj da pritisne dugme i pozove sestru. Sledećeg dana me je pozvalo bolničko osoblje i rekli su mi da je pronađena licem nadole u ​​svom krevetu, bez odgovora posle srčanog udara. Ne očekujete da će vaša ćerka umreti kad ode u bolnicu zbog pankreatitisa. Bila je zdrava i svuda je hodala. Bila je premlada. Njen sinčić ima samo četiri godine. Imala je čemu da se raduje.

Džodi, mama malog Fredija, prijavila se za obuku za medicinske sestre kada se razbolela. U bolnicu je primljena sa akutnim pankreatitisom, a majku je obavestila kada se plašila da je dobila srčani udar. Umrla je dve nedelje kasnije, ostavivši majku slomljenog srca.

Smrt, Klinička Smrt
foto: Profimedia

Džodina bliska prijateljica Skaj organizovala je akciju prikupljanja sredstava kako bi pomogla njenoj porodici da pokrije troškove sahrane i poklon za malog Fredija.

Simptomi akutnog pankreatitisa uključuju: osećaj ili mučninu (povraćanje), dijareju, loše varenje, visoku temperaturu od 38 stepeni ili više (groznica), žutilo kože i očiju (žutica), osetljivost ili oticanje stomaka, ubrzan rad srca (tahikardija).

Iako nije jasno šta se desilo sa Džodi, pankreatitis u nekim slučajevima može izazvati komplikacije na srcu. Teški akutni pankreatitis može izazvati hipovolemijski šok, kada krv i tečnost napuste srce, ostavljajući ga nesposobnim da pumpa dovoljno krvi u telo i lišava ga kiseonika.

(Kurir.rs)

Bonus video:

06:08

Čudo na Dedinju! Ugradili novo srce Aleksandru, sada putuje u svoj Sombor

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track